Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Ekologija & okoljeEko vrt Baracka Obame

Eko vrt Baracka Obame

MORDA VAS ZANIMA

Kot poskus zdravega življenja, se je družina ameriškega predsednika Baracka Obame odločila, da bo njihov vrt temeljil na ideji eko vrta.

- Oglas -

Čeprav ima njihov vrt v rokah NPS (National Park Service), se je družina odločila, da bo sama nasadila rastline ob pomoči prebivalcev Bele hiše.

Prva dama, Michelle Obama, je v intervjuju z Oprah izjavila, da želijo s tem podpreti idejo o zdravem življenju in tudi ljudi na ta način izobraziti v ekološki smeri. Res pa je, da so na družino Obama pritiskali strokovanjaki, ki podpirajo idejo zdravega življenja.

No, če se bo ideja o takšnem vrtu v Beli hiši prijela, lahko rečemo, da bo podobnih vrtov začelo nastajati vse več – ne samo v ZDA, ampak tudi drugod po svetu.

Prejšnji članekVoda namesto bencina
Naslednji članekSončne elektrarne

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×