Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeEko vrt Baracka Obame

Eko vrt Baracka Obame

MORDA VAS ZANIMA

Kot poskus zdravega življenja, se je družina ameriškega predsednika Baracka Obame odločila, da bo njihov vrt temeljil na ideji eko vrta.

- Oglas -

Čeprav ima njihov vrt v rokah NPS (National Park Service), se je družina odločila, da bo sama nasadila rastline ob pomoči prebivalcev Bele hiše.

Prva dama, Michelle Obama, je v intervjuju z Oprah izjavila, da želijo s tem podpreti idejo o zdravem življenju in tudi ljudi na ta način izobraziti v ekološki smeri. Res pa je, da so na družino Obama pritiskali strokovanjaki, ki podpirajo idejo zdravega življenja.

No, če se bo ideja o takšnem vrtu v Beli hiši prijela, lahko rečemo, da bo podobnih vrtov začelo nastajati vse več – ne samo v ZDA, ampak tudi drugod po svetu.

Prejšnji članekVoda namesto bencina
Naslednji članekSončne elektrarne

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×