Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.

Meditacija lahko pomaga pri hitrejšem prepoznavanju napak

Ali ste pogosto površni in pozabljivi? Hiter vsakodnevni tempo je pogosto kriv za to, da naredimo precej več napak, kot bi jih sicer.

Doma narejeni pripravki za zatiranje škodljivcev na vrtu

V naravi lahko naberemo rastline, iz katerih sami naredimo pripravke, naravna škropiva oziroma sredstva za boj proti škodljivcem na vrtu.

9 trikov za učinkovitejše čiščenje preprog

Vzdrževanje oziroma čiščenje preprog je precej zahtevno. Zgolj sesanje običajno ne zadostuje.

Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.
ŽivaliValentinovo za živali – Ti si moj sMrček!

Valentinovo za živali – Ti si moj sMrček!

MORDA VAS ZANIMA

Na valentinovo soboto, 12. 2. 2011, bo Društvo za zaščito živali Ljubljana v sodelovanju s Slovensko kinoteko in Društvom ljubiteljev dihurjev „Zverinice“ poskrbelo za prav poseben program.

- Oglas -

Društvo za zaščito živali Ljubljana
V preddverju Kinoteke bo od 10. ure naprej na voljo informativno-prodajna stojnica Društva za zaščito živali Ljubljana in Društva Zverinice. Poleg pestre ponudbe izobraževalnega gradiva, prodajnih artiklov iz spletne trgovine Nakupi iz srca, ročno narejenih izdelkov ter bogatega srečelova bo na tokratni stojnici potekalo tudi zbiranje pasje in mačje hrane ter opreme (povodcev, posod, peska za mačje stranišče, transporterjev in ostalih pripomočkov za pasje in mačje varovance).

Najmlajši in ostali ljubitelji risanih filmov si bodo lahko ob 11. uri v dvorani Kinoteke ogledali risani film Madagaskar, ob 13. uri pa bo sledilo brezplačno predavanje ustanoviteljice Društva Zverinice Maje Čonč z naslovom: Dihurček – hišni ljubljenček.

Toplo vabljeni na prijetno in poučno druženje!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×