0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeSkupaj kupujmo, ceneje plačujmo!

Skupaj kupujmo, ceneje plačujmo!

MORDA VAS ZANIMA

Slovenci se vse bolj zavedamo pomembnosti in nujnosti domače in ekološke pridelane hrane, vendar je žal za mnoge nakup zdravih in po možnosti domačih živil (pre)velik finančni zalogaj.

- Oglas -

Pri tem pa nam lahko pomaga preprosto dejstvo – 100 ljudi skupaj je močnejših od posameznika. Ista logika pa velja tudi pri nakupih – 100 kupcev lahko kupuje ceneje kot posameznik sam.

Eko nakupi

Moč tako imenovanega skupinskega popusta se tako lahko hitro odrazi v nižanju cen tistih izdelkov, ki so v svetu zdrave prehrane zaradi kvalitete upravičeno visoke.

- Oglas -

Zaradi skupinskega nakupa dosegamo različne količinske popuste, zaradi česar vsi člani v skupini plačujemo manj in skupaj naročamo različne vrste eko in bio živil, od sezonske zelenjave in sadja pa vse do oreškov, semen, moke, žita in žitnih kosmičev, raznih »superživil« (pšenična trava, neem, ginseng, glina itd.), medu, začimb in čajev, mlečnih izdelkov (sveži sir, jogurt, skuta …), hladno stiskanih olj, naravne kozmetike in še marsičesa.

Člani med paleto različnih eko in bio živil izberejo poljubna živila in jih naročijo prek e-pošte oziroma telefona, živila naročajo v poljubnem časovnem okviru glede na lastne potrebe.

Prostovoljni projekt Nakupujmo skupaj ceneje deluje pod okriljem neprofitnega društva in je plod ideje različnih dolgoletnih kupcev eko in bio živil, ki smo se združili pod eno streho, v kratkem pa v ta namen nameravamo odpreti društvo.

V skupino se lahko prijavite na [email protected], več informacij pa lahko dobite tudi na mobitel številki 031/369-759 (Uroš). 

Večja bo skupina, večjo pogajalsko moč bomo imeli!

- Oglas -

Ravno zato vabimo k sodelovanju VSE, KI KUPUJETE EKOLOŠKA IN BIOLOŠKA ŽIVILA – IN ŽELITE PRI TEM PRIHRANITI! Ker smo za ponudnike skupaj vredni več in ker zato kupujemo mnogo ugodnejše!

K sodelovanju smo pozvali različna društva, centre, revije, gibanja in vse ostale, ki podpirajo prodajo kakovostnih ekoloških živil.

Gre sicer za časovno in finančno izredno zahteven projekt, ki je mimogrede popolnoma prostovoljne narave, zato vabimo vse potencialne člane, da nam s svojimi idejami (glede priporočila ponudnikov, sistema naročanja, finančnimi spodbudami itd.) in prispevki pomagajo pri realizaciji oziroma vzpostavitvi sistema skupinskega naročanja.

predstavitvena informacija

.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE