DomovZdravje & prehranaSirotkine beljakovine za mišice

Sirotkine beljakovine za mišice

Na spletu obstaja nešteto načinov, ki vas nagovarjajo, kako do izklesanega telesa. Najbolj pomembna je hrana, saj se vam, četudi boste delali vaje za moč, mišice ne bodo videle, če jih bo prekrivala plast sala.

Prehrana in vadba

- Oglas -

Od posameznika do posameznika se vadba in jedilniki razlikujejo. Nekaj, kar nekomu ustreza, lahko drugemu ne, zato je včasih dobro poiskati mnenje strokovnjaka, ki vam sestavi vadbeni načrt in jedilnik.

Sirotnike beljakovine

Sirotkine beljakovine

- Oglas -

Sirotkine beljakovine imajo najvišjo biološko vrednost izmed vseh živil, zato se priporoča nakup teh, če se intenzivno ukvarjate z vadbo, zato ker vsebujejo visok delež beljakovin z vsemi esencialnimi aminokislinami, malo ogljikovih hidratov in maščob. Sirotkine beljakovine se hitro sproščajo, zato so primerne predvsem po fizični aktivnosti, za zajtrk ali kot dopolnilo obroka. Če boste beljakovinski praške izbirali sami, pazite na deklaracije na njih, sam vam morajo zagotoviti vsaj 6 gramov beljakovin na obrok ter mora imeti nizko vsebnost sladkorja.

Več o sirotki si preberite tukaj.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×