0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiSilvesterski horoskop

Silvesterski horoskop

MORDA VAS ZANIMA

Kaj lahko posamezna astrološka znamenja pričakujejo od novoletne noči? Kako se boste počutili za silvestrovo?

- Oglas -

Horoskop

OVEN

(21.3. – 30.3.) Novoletna noč prav gotovo ni primerna za preizkušanje vaše inventivnosti, saj lahko pride do nenamernih zapletov. Tokrat prepustite drugim razne pobude, sami pa uživajte v sreči in dobrem razpoloženju.
(31.3. – 9.4.) Nahajali se boste v nekakšnem zmedenem stanju, zato boste ranljivi in spremenljivega razpoloženja. Prepustite se izbrani družbi in uživajte ob kozarcu pijače, ki vam bo ob dobri hrani gotovo prijala.
(10. 4.– 20.4.) Ker vam bo primanjkovalo življenjske radosti, boste novoletno noč preživeli ob razglabljanju ljubezenskih težav svojih prijateljev. Če boste našli primernega sogovornika, bo le-ta slišal tudi marsikaj o vaši čustveni zmedenosti.

BIK

(21.4.-30.4.) Naravnost poleteli boste v vznemirljivo in kratkotrajno pustolovščino. Čeprav boste imeli veliko poguma, to srečanje žal ne bo preraslo v trajnejšo zvezo. Kljub temu se boste letošnje novoletne noči še dolgo spominjali.
(1.5.-10.5.) Preživeli boste čudovit in harmoničen večer, kjerkoli že ga boste preživljali. V družbi svojih prijateljev se boste počutili zelo domače in sproščeno, vaši prijatelji bodo duhoviti, zato se boste to noč nekajkrat od srca nasmejali.
(11.5.-20.5) Biki tretje dekade boste že nekaj dni pred silvestrovanjem dobro razpoloženi in polni energije.  Samo upate lahko, da bo imela družba, v kateri boste preživljali novoletno noč, dovolj kondicije, da bo dohajala vaš tempo.

- Oglas -

DVOJČKA

(21.5.-31.5.) Novoletna noč za vas ne predstavlja posebnega vznemirjenja, zato jo boste preživeli popolnoma mirno in brezskrbno. Prav zaradi vaše mirnosti bodo tudi vaši prijatelji sproščeni in dobre volje.
(1.6.-10.6) Čaka vas prijetna noč in prav mogoče je, da boste spoznali ljudi, s katerimi boste navezali poslovne ali ljubezenske stike. Ne pretiravajte pri cigaretah ali pijači, saj utegnete imeti naslednji dan težave z grlom.
(11.6.-21.6.) Dvojčki  tretje dekade bodo doživljali prave napade sumničavosti. Zaradi tega boste napeti in nervozni, kar boste prenašali tudi na svojo okolico. Dobro bi bilo, da vklopite malo samokontrole in se poskušate čimbolj obvladovati.

RAK

(22.6.-1.7.) Kljub temu, da se boste na novoletno noč pripravljali že nekaj dni prej, se vam prav  lahko zgodi, da se dogodki ne bodo odvijali tako, kot ste načrtovali. Sprostite se, nazdravite prijateljem in pozabite na morebitne nevšečnosti.
(2.7.-11.7.) Na novoletno noč boste zelo inovativni in čustveni, občutili boste tudi nenavadno željo po dobri hrani. Mirno si privoščite dobro večerjo in kozarček pijače, saj vam bodo ti užitki nudili največ zadovoljstva.
(12.7.-22.7.) Samski Raki bodo občutili nekakšno čustveno praznino, zato se raje ne spuščajte v kratkotrajne avanture, saj bi vas pustile še bolj neizpolnjene. Vsi vezani pa se tesno stisnite k partnerju in se prepustite romantiki.

LEV

(23.7.-2.8.) Novoletna noč bo za vas predstavljala pravi izziv, zato boste dobro razpoloženi in razposajeni. Tudi brez  rujne kapljice boste zgovorni in zabavni, za kar vam bo družba prijateljev prav hvaležna.
(3.8.-13.8.) Lahko se vam zgodi, da se vas bo na to noč lotila manjša slabost ali psihična napetost. Dobro bi bilo, da si premišljeno izberete družbo takih prijateljev, ki radi tudi zaplešejo, saj vas bo gibanje pomirilo in razvedrilo.
(14.8.-23.8.) Levi tretje dekade boste nerazpoloženi in razdražljivi. Če bo v vaši bližini neprestano razbijalo ali pokalo z razno raznimi pirotehničnimi sredstvi, boste kar zadovoljni. Prihranite si nekoliko energije, ker vas lahko v naslednjih dneh doleti manjša viroza.

DEVICA

(24.8.-2.9.) Device prve dekade se boste počutile nenavadno pogumne. Dogajanje v družbi boste opazovali s strani in si po tihem želeli kakšne avanture. Ker vam bo tudi zdravje dobro služilo, je pobuda na vaši strani. Le pogum, vse se bo izteklo dobro.
(3.9.-12.9.) Glede na planetarne položaje imate vse možnosti preživeti eno najlepših novoletnih noči, saj vam bo šlo “vse po maslu”. Začudeni boste, kaj vse ste sposobni predlagati, pa tudi narediti. Tudi vaša okolica bo presenečena nad vami.
(13.9.-22.9.) Medtem, ko se bodo drugi zabavali, boste vi imeli možnost, da razrešite marsikateri svoj problem. V ljubezni boste doživljali lepe trenutke, če vam bo le uspelo premagati svojo prirojeno sumničavost.

TEHTNICA

(23.9.-2.10.) Dobro bi bilo, da ta večer obvladate svojo ranljivost, saj ostali ljudje običajno ne pazijo, kaj rečejo ali naredijo. Svojemu partnerju ali prijateljem ne zamerite njihove razposajenosti in se raje poskušajte razvedriti.
(3.10.-12.10.) Na novoletno noč bodite bolj pozorni na svoje vedenje in si ne dovolite prikritega koketiranja, še posebno, če boste v družbi svojega partnerja, ker bi mu lahko pokvarili ta lep večer. Ne pretiravajte z alkoholom.
(13.10.-22.10.) Tehtnice tretje dekade se ne bodo počutile najbolje. Priprave na novoletno noč vam bodo predstavljale velik napor, pa tudi ljubezensko življenje vam ni najbolj naklonjeno. Izberite si mirno družbo in se prepustite njenemu toku.

- Oglas -

ŠKORPIJON

(23.10.-2.11.) Čaka vas zelo prijeten večer, kar za vas pomeni tudi pretiravanje pri hrani in pijači. Če si boste zaželeli avanture, jo boste tudi doživeli, a ne pozabite, da novoletna noč mine in z njo tudi vsi preživeti trenutki.
(3.11.-12.11.) Tudi za vas bo največje vznemirjenje novoletne noči prav bogato obložena miza, vendar vam svetujemo, da vsaj pri pijači ne pretiravate. Glede na to, da bo vaša pozornost usmerjena na hrano, bodo vaši prijatelji razočarani zaradi vaše nezgovornosti.
(13.11.-22-11.) Preveč boste obremenjeni s svojimi intimnimi problemi, zato ne boste najboljše volje, kar bo seveda opazila tudi vaša okolica. Poslušali boste le površno, v pogovorih pa boste bolj redkobesedni. Lahko vas premaga utrujenost ali prehlad.

STRELEC

(23.11.-1.12.) Odlično se boste zabavali, ker vas bodo v družbi obdajali ljudje, ob katerih se tudi vsakodnevno dobro počutite. Navdajal vas bo občutek sreče in umirjenosti. Tudi vaše zdravje in ljubezensko življenje bo zelo harmonično.
(2.12.-11.12.) Strelci druge dekade se boste odlično počutili, zato boste dobro razpoloženi.
Nekoliko več pozornosti posvetite zaužitemu alkoholu, saj bi lahko postali pretirano zgovorni, kar bi lahko utrujalo vašo okolico.
(12.12.-21.12.) Novoletna noč vas bo napolnila s pozitivno energijo, zato boste polni domislic in svežih idej. Ljudje bodo prav iskali vašo družbo, saj boste svojo okolico neumorno zabavali, zato bo ta noč marsikomu še dolgo ostala v spominu.

KOZOROG

(22.12.-31.12.) Silvestrovo vam bo prineslo kup nepredvidenih dogodkov in presenečenj. Premagovala vas bo utrujenost in želeli se boste umakniti v miren kotiček, kjer boste, kot že večkrat doslej, ugotavljali, da vam burne zabave niso po volji.
(1.1.-10.1.) V nekem trenutku vas bo obšlo nezadovoljstvo in ugotavljali boste, da si niste ravno posrečeno izbrali družbe za najdaljšo noč. Tolažbo boste iskali v pijači, kar pa vam lahko le poveča občutek ranljivosti.
(11.1.-20.1.) Vaše počutje bo naravnost odlično in doživeli boste noč polno sreče, prijateljstva in simpatij. Karkoli boste počeli, bo naletelo na uspeh in odobravanje vaše okolice, zato se boste novoletne noči še dolgo spominjali.

VODNAR

(21.1.-30.1.) Vodnarji prve dekade naj bodo pozorni na pretirano razsipnost, saj se lahko zgodi, da tako prijatelji kot naključni znanci pretirano izkoristijo njihovo radodarnost. Ne pozabite, da ima januar enaintrideset dni, ki jih bo tudi treba preživeti.
(31.1.-9.2.) Tudi vam grozi razsipnost, zato svoje izdatke previdno pretehtajte in brzdajte svoj optimizem ob skoku v  Novo leto. Zaradi kasnejšega pogleda v denarnico lahko postanete nervozni in prestrašeni.
(10.2.-19.2.) Rezultati akcij v preteklosti bodo to noč končno dobili pozitiven predznak. Nemir, impulzivnost in aktivnosti glede novoletne noči vas bodo dodobra izčrpali, zato vas lahko doletijo manjše želodčne težave.

RIBI

(20.2.-28.2.) V novoletni noči boste brezmejno pogumni in šarmantni. Doživeli boste avanturo, v kateri boste neskončno uživali in dali vsej svoji domišljiji prosto pot. Drzno boste speljali nekaj podvigov, ki niso ravno značilni za vas.
(1.3.-10.3.) Zadnja noč leta vam bo prinesla obilo kreativnosti, zato bo minil občutek utesnjenosti in tesnobe. Tako sebe kot svojo okolico boste presenetili z nenadnimi in iskrenimi čustvenimi izlivi.
(11.3.-20.3.) Proti koncu leta boste končno rešili nekaj manjših težav, ki so vas bremenile kar nekaj časa. Ponovno boste našli energijo, da vztrajate v moralnih in duhovnih izzivih, ki vas čakajo v naslednjih dneh.

.

NAJNOVEJŠE