- Oglas -
Rižota z gobami in grahom bo poskrbela za odlično kosilo polnega okusa, po katerem boste še dolgo ostali siti.
SESTAVINE (2 porciji)
- 250 g kratkozrnatega riža
- 1 žlica indijskega riža
- 300 g gob
- 200 g graha
- sol
- črni poper
- 30 g kokosovega masla
- 3 žlice kokosovega olja
- 1 čebula
- 40 g parmezana
- peteršilj po okusu
PRIPRAVA
- Riž operemo in pustimo, da se posuši.
- Na olju na kratko popražimo čebulo, dodamo očiščene in nasekljane gobe ter na kratko prepražimo in dušimo približno 5 minut.
- Dodamo riž, grah, sol in črni poper, zalijemo tako, da je vse pod vodo, premešamo, pokrijemo s pokrovko in kuhamo dokler riž ni skuhan.
- Na koncu dodamo maslo, nariban parmezan in peteršilj.
- oglas -