5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?
Ekologija & okoljeRazstava avtomobilov v Detroitu – vsako leto več električnih vozil

Razstava avtomobilov v Detroitu – vsako leto več električnih vozil

MORDA VAS ZANIMA

Električna vozila so preteklo leto postala pravi trend, zato ni čudno, da so ta prevladovala tudi na znani razstavi avtomobilov v Detroitu.

- Oglas -


Večji avtomobilski proizvajalci so tako razstavili svoja električna vozila, ki pa niso lepa le na pogled, ampak so tudi okolju prijaznejši. Na tej razstavi smo lahko videli različne proizvajalce – med drugimi so svoja vozila predstavili Tesla, Audi, Land Rover ter Lotus. Del razstave pa je bil rezeriran tudi za t.i. ‘Električno avenijo’ s številnimi manjšimi proizvajalci električnih vozil prihodnosti. Seveda pa ni manjkalo tudi večjih proizvajalcev električnih vozil; Nissan in njihov Leaf ter Mitsubishi z MiEV.

Kletni prostori razstave pa so bili rezervirani za EcoXperience, kjer smo lahko videli več manjših hibridov, električnih vozil, ter vozil na gorivne celice. Tako so obiskovalci izvedeli kaj več, o prihodnosti vozil in kako dodatno pomagati okolju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×