[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPršilo s sivko in meto za hitro osvežitev v vročih dneh

Pršilo s sivko in meto za hitro osvežitev v vročih dneh

MORDA VAS ZANIMA

Ste za hitro osvežitev? Pršilo z eteričnim oljem sivke in mete vas bo prijetno ohladilo, izdelava pa je povsem preprosta. Potrebujete le nekaj osnovnih sestavin, ki jih imate morda celo doma. Sveža in sproščujoča kombinacija vonjev sivke ter mete je nedvomno kot nalašč za poletje. Ko se temperature povzpnejo vrtoglavo visoko, je vsekakor pametno, da imate pri roki to pršilo.

- Oglas -

Kako se lotiti izdelave pršila?

Za pršilo, ki poskrbi za instantno osvežitev, potrebujete:

  • 50 mililitrov vode,
  • 5 kapljic eteričnega olja poprove mete,
  • 5 kapljic eteričnega olja sivke,
  • 1 žličko frakcioniranega kokosovega olja.

V stekleničko z razpršilnikom nakapljajte eterično olje mete in sivke, nato pa dodajte še frakcionirano kokosovo olje (gre za vrsto kokosovega olja, ki je pri sobni temperaturi v tekočem agregatnem stanju). Na koncu prilijte še vodo in dobro pretresite. Po želji lahko pršilo izdelate tudi v večjih količinah. V tem primeru količino uporabljenih sestavin ustrezno prilagodite. Pazite, da eteričnih olj ne boste nanašali neposredno na kožo, saj lahko sicer pride do nezaželene reakcije.

- Oglas -

Kako je mogoče uporabiti metino-sivkino pršilo?

Na vroč dan, ko potrebujete hitro osvežitev, po telesu preprosto popršite malce pršila. Priporočljivo je, da pršilo po izdelavi shranjujete v hladilniku, saj bo tako učinek najboljši in najhitrejši. Pršilo vam lahko pomaga tudi pri ohlajanju kože, če vas je malce opeklo sonce, poleg tega pa lahko celo pospeši obnovo kože.

Uporaba pršila je praktično neomejena. Z njim si lahko med drugim pomagate pri ohlajanju po prhanju, ga vzamete s seboj, če se odpravljate na vadbo, ali pa ga uporabite na plaži. S pomočjo osvežujočega pršila z meto in sivko bodo visoke poletne temperature mnogo znosnejše, dodatna prednost pa je, da lahko vonj odžene tudi komarje in druge nadležne insekte.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×