Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaPostanite lepši z naravno kozmetiko

Postanite lepši z naravno kozmetiko

MORDA VAS ZANIMA

Da boste spoznali zakaj je naravna kozmetika boljša in da se boste v prihodnosti tudi vi odločili za uporabo naravne kozmetike, vam predstavljamo tri dobre razloge.

Naravna kozmetika je boljša za vašo kožo

- Oglas -

To kar daste na obraz, na koncu pristane v vašem telesu. Naravna kozmetika s certifikatom pa je narejena iz sestavin, ki so bile vzgojene ali pridelane brez sintetičnih pesticidov, herbicidov ter gensko spremenjenih organizmov (GSO). Prav tako pa niso pri vzgoji teh rastlih in nadaljni proizvodnji produktov bili uporabljeni razni dodatki, kot so naftni voski, polnila ter umetne kemikalije. Preprosto rečeno, certificirana naravna kozmetika je 100% naravna in zdrava, sintetične alternative pa ne.

Naravna lepota je lepša

O kozmetiki bi morali razmišljati kot o hrani. Glede na to, da je danes veliko sintetičnih in umetnih sestavin v kozmetiki, jih je veliko tudi v hrani. V vrhunskih restavracijah, pa je navadno tako, da poskušajo kolikor se le da umakniti umetne sestavine iz menijev – v hrano ne dajejo umetnih barvil, saj prave začimbe dajejo boljši in bolj prefinjen okus. Pri proizvodi naravne kozmetike pa je postopek podoben – certificirana naravna kozmetika je narejena iz vrhunskih sestavin, ki ne škodujejo zdravju ter okolju.

Naravna kozmetika je okolju prijaznejša

Ekološko kmetovanje izključi uporabo sintetičnih kemikalij ter gnojil, saj oboje slabo vpliva na okolje. Organsko pomeni tudi, da rastline niso bile genetsko spremenjene, saj bi s tem škodovale zdravju ter okolju. Zato s tem, ko skrbite za svoje zdravje, skrbite tudi za bolj čisto okolje, kar je zmagovalna kombinacija.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×