0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPostanite lepši z naravno kozmetiko

Postanite lepši z naravno kozmetiko

MORDA VAS ZANIMA

Da boste spoznali zakaj je naravna kozmetika boljša in da se boste v prihodnosti tudi vi odločili za uporabo naravne kozmetike, vam predstavljamo tri dobre razloge.

- Oglas -

Naravna kozmetika je boljša za vašo kožo

To kar daste na obraz, na koncu pristane v vašem telesu. Naravna kozmetika s certifikatom pa je narejena iz sestavin, ki so bile vzgojene ali pridelane brez sintetičnih pesticidov, herbicidov ter gensko spremenjenih organizmov (GSO). Prav tako pa niso pri vzgoji teh rastlih in nadaljni proizvodnji produktov bili uporabljeni razni dodatki, kot so naftni voski, polnila ter umetne kemikalije. Preprosto rečeno, certificirana naravna kozmetika je 100% naravna in zdrava, sintetične alternative pa ne.

Naravna lepota je lepša

O kozmetiki bi morali razmišljati kot o hrani. Glede na to, da je danes veliko sintetičnih in umetnih sestavin v kozmetiki, jih je veliko tudi v hrani. V vrhunskih restavracijah, pa je navadno tako, da poskušajo kolikor se le da umakniti umetne sestavine iz menijev – v hrano ne dajejo umetnih barvil, saj prave začimbe dajejo boljši in bolj prefinjen okus. Pri proizvodi naravne kozmetike pa je postopek podoben – certificirana naravna kozmetika je narejena iz vrhunskih sestavin, ki ne škodujejo zdravju ter okolju.

- Oglas -

Naravna kozmetika je okolju prijaznejša

Ekološko kmetovanje izključi uporabo sintetičnih kemikalij ter gnojil, saj oboje slabo vpliva na okolje. Organsko pomeni tudi, da rastline niso bile genetsko spremenjene, saj bi s tem škodovale zdravju ter okolju. Zato s tem, ko skrbite za svoje zdravje, skrbite tudi za bolj čisto okolje, kar je zmagovalna kombinacija.

.

NAJNOVEJŠE