Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaPoskrbite da prednovoletni čas, ne postane tudi čas zapravljanja

Poskrbite da prednovoletni čas, ne postane tudi čas zapravljanja

MORDA VAS ZANIMA

Reklamni letaki o božičnih akcijah se že kar nekaj časa nabirajo v naših nabiralnikih. Trgovci služijo in ljudje se dan za dnem v trgovinah bolj drenjajo in zapravljajo gore denarja za obdarovanje svojih bližnjih. Božič je predvsem čas iskrenih odnosov in ne brezglavega zapravljanja. Posrbite da predbožična mrzlica ne zajame tudi vas, v trgovine pa se le odpravite prej.

- Oglas -

zapravljanje med prazniki

Kupovanje prek spleta

Če kupujemo prek spleta nas ne zavedejo toliko reklamne akcije, saj smo v zavetju doma. Splet je dober način za nakupovanje daril, vendar morate biti previdni, če vam obljubljajo dostavo zadnji trenutek, ker te dostave pogosto zamujajo, tako da ste na božični večer prisiljeni poiskati nadomestke. Po telefonu ali elektronski pošti preverite če so stvari, ki ste si jih ogledali, na zalogi.

Domača darila

Na spletu je ogromno idej za domača darila. Lahko barvate steklenice, pečete, krasite blazine, kuhate marmelade … Idej je na pretek, samo odločiti se morate kaj boste naredili, si izbrati dan in zamisel uresničiti.

Pametno kupovanje hrane

Če boste na božični večerji le štirje, kupite primerno količino hrane, da je ne boste ogromno zavrgli. Za vsak slučaj imate še vedno lahko v skrinji nekaj kruha ali zamrznjene kolačke za tiste nepovabljene goste. Če vam vseeno ostanejo ostanki, lahko šunko porabite za okusne sendviče, za 6 mesecev se jo lahko tudi zamrzne, prav tako tudi sir.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×