Zdravje & prehranaPoskrbite da prednovoletni čas, ne postane tudi čas zapravljanja

Poskrbite da prednovoletni čas, ne postane tudi čas zapravljanja

MORDA VAS ZANIMA

Reklamni letaki o božičnih akcijah se že kar nekaj časa nabirajo v naših nabiralnikih. Trgovci služijo in ljudje se dan za dnem v trgovinah bolj drenjajo in zapravljajo gore denarja za obdarovanje svojih bližnjih. Božič je predvsem čas iskrenih odnosov in ne brezglavega zapravljanja. Posrbite da predbožična mrzlica ne zajame tudi vas, v trgovine pa se le odpravite prej.

- Oglas -

zapravljanje med prazniki

Kupovanje prek spleta

Če kupujemo prek spleta nas ne zavedejo toliko reklamne akcije, saj smo v zavetju doma. Splet je dober način za nakupovanje daril, vendar morate biti previdni, če vam obljubljajo dostavo zadnji trenutek, ker te dostave pogosto zamujajo, tako da ste na božični večer prisiljeni poiskati nadomestke. Po telefonu ali elektronski pošti preverite če so stvari, ki ste si jih ogledali, na zalogi.

Domača darila

Na spletu je ogromno idej za domača darila. Lahko barvate steklenice, pečete, krasite blazine, kuhate marmelade … Idej je na pretek, samo odločiti se morate kaj boste naredili, si izbrati dan in zamisel uresničiti.

Pametno kupovanje hrane

Če boste na božični večerji le štirje, kupite primerno količino hrane, da je ne boste ogromno zavrgli. Za vsak slučaj imate še vedno lahko v skrinji nekaj kruha ali zamrznjene kolačke za tiste nepovabljene goste. Če vam vseeno ostanejo ostanki, lahko šunko porabite za okusne sendviče, za 6 mesecev se jo lahko tudi zamrzne, prav tako tudi sir.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×