Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.

Meditacija lahko pomaga pri hitrejšem prepoznavanju napak

Ali ste pogosto površni in pozabljivi? Hiter vsakodnevni tempo je pogosto kriv za to, da naredimo precej več napak, kot bi jih sicer.

Doma narejeni pripravki za zatiranje škodljivcev na vrtu

V naravi lahko naberemo rastline, iz katerih sami naredimo pripravke, naravna škropiva oziroma sredstva za boj proti škodljivcem na vrtu.

9 trikov za učinkovitejše čiščenje preprog

Vzdrževanje oziroma čiščenje preprog je precej zahtevno. Zgolj sesanje običajno ne zadostuje.

Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.
Zdravje & prehranaBernarda Žarn: »Najlepša darila so vselej tista, ki sporočajo«

Bernarda Žarn: »Najlepša darila so vselej tista, ki sporočajo«

MORDA VAS ZANIMA

Bernarda Žarn nas že dolgo gleda s televizijskih zaslonov kot voditeljica različnih oddaj na nacionalni televiziji. Čeprav je zelo prepoznavna in ga skoraj ni gledalca televizije, ki zanjo ne vedel, pa je Bernarda skromna, ob tem pa zelo prijazna, bistroumna, razgledana in duhovita. Vsem tem pohvalnim pridevnikom lahko dodamo še, da je ena redkih voditeljic z lepim govorom, saj je po izobrazbi slavistka. Njen prikupni nasmešek me je takoj osvojil, vas pa bo zagotovo osvojila s svojimi iskrivimi odgovori na zastavljena vprašanja.

- Oglas -

Bernarda Žarn

Bernarda, že dolgo vas gledamo kot voditeljico različnih oddaj na nacionalni televiziji. Katera oddaja se vam je še posebej priljubila – če bi lahko izpostavili eno?

Zdelo bi se mi žalostno, če bi živela v nostalgičnih spominih in vzdihljajih, kako je bila pa na primer kakšna prejšnja oddaja ohinsploh bolj všeč. Potrudim se torej, da je tista, ki jo torej trenutno soustvarjam, moja najljubša. Vabljeni torej k spremljanju Vikend paketa, z Jožetom Robežnikom vas čakava vsako nedeljo ob 17.20 na 1. programu TV Slovenija …

Pogovor s karizmatično TV voditeljico si lahko preberete v tiskani izdaji Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×