0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaBernarda Žarn: »Najlepša darila so vselej tista, ki sporočajo«

Bernarda Žarn: »Najlepša darila so vselej tista, ki sporočajo«

MORDA VAS ZANIMA

Bernarda Žarn nas že dolgo gleda s televizijskih zaslonov kot voditeljica različnih oddaj na nacionalni televiziji. Čeprav je zelo prepoznavna in ga skoraj ni gledalca televizije, ki zanjo ne vedel, pa je Bernarda skromna, ob tem pa zelo prijazna, bistroumna, razgledana in duhovita. Vsem tem pohvalnim pridevnikom lahko dodamo še, da je ena redkih voditeljic z lepim govorom, saj je po izobrazbi slavistka. Njen prikupni nasmešek me je takoj osvojil, vas pa bo zagotovo osvojila s svojimi iskrivimi odgovori na zastavljena vprašanja.

- Oglas -

Bernarda Žarn

Bernarda, že dolgo vas gledamo kot voditeljico različnih oddaj na nacionalni televiziji. Katera oddaja se vam je še posebej priljubila – če bi lahko izpostavili eno?

Zdelo bi se mi žalostno, če bi živela v nostalgičnih spominih in vzdihljajih, kako je bila pa na primer kakšna prejšnja oddaja ohinsploh bolj všeč. Potrudim se torej, da je tista, ki jo torej trenutno soustvarjam, moja najljubša. Vabljeni torej k spremljanju Vikend paketa, z Jožetom Robežnikom vas čakava vsako nedeljo ob 17.20 na 1. programu TV Slovenija …

- Oglas -

Pogovor s karizmatično TV voditeljico si lahko preberete v tiskani izdaji Bodi eko >>

.

NAJNOVEJŠE