0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaPogovor z Bredo Dobnik, alternativno zdravilko

Pogovor z Bredo Dobnik, alternativno zdravilko

MORDA VAS ZANIMA

Breda Dobnik izvaja alternativne pristope zdravljenja, njena posebnost pa je, da deluje izključno samo s svojimi čutili, sposobna je namreč zaznati energijsko polje posameznika tudi na daljavo. Več kot 24 let je bila zaposlena na vodilnih mestih v komerciali, potem pa je sčasoma prepoznala in razvijala svoj dar prepoznavanja vibracij, ki jih oddaja telo, svoje sposobnosti se zaveda že od ranega otroštva. Da se je lahko zares odprla za vsakogar in za širšo javnost je potrebovala več kot 26 let  prepoznavanja vibracij, ki jih oddaja telo.

- Oglas -

Gospa Dobnik, rodili ste se s posebnim darom naravnega zdravljenja. Kakšna je vaša zgodba, kako ste ugotovili, za kakšen dar gre in kako ste se podali na pot bioenergije?

Ne morem reči , da je moja zgodba kaj posebnega ali navdihujoča, kmalu sem se svojega daru zavedala, dolga leta sem samo spremljala, kaj se mi dogaja. Obiskovala sem razne terapevte, jasnovidce, obiskala sem skoraj vsakogar, za kogar sem slišala, z namenom , da bi lahko z nekom delila to, kar sem prepoznavala v sebi. Žal pa nisem imela te sreče, da bi našla koga s podobnimi zaznavami, kot jih imam sama, zato sem z obiski zaključila s spoznanjem, da sem na tem področju sama. No, tako je tudi danes. Resnično bi si želela srečati osebo, ki ima enake zmožnosti kot jaz.

Breda Dobnik

 Kako je potekalo to spoznavanje vaših zmožnosti?

- Oglas -

Dolga leta sem preučevala vibracije, ki jih lahko spremljam in jim poskušala dati uporabno vrednost, kar pomeni , da vibracijo, ki jo zaznam, lahko opišem, ji določim točno mesto na telesu in povem kaj pomeni. Vibracij pa je vedno veliko – že zdravo telo ima posebne vibracije, bolno spet na posameznih mestih izkazuje spremenjena stanja, ta stanja pa je treba še opredeliti . Ni preprosto, me pa to delo navdihuje, saj lahko pomagam ljudem, ki se povežejo z mano in kar je najbolj pomembno – pravočasno jih lahko opozorim na spremembe, ki jih povzroča njihovo telo. Ko vibracijo zaznam, lahko nanjo tudi delujem, jo spreminjam. Pred petimi leti pa sem se odločila , da bo moje poslanstvo temeljilo samo na mojem delu, ki ga delam z radostjo in navdihom,  torej alternativni pristop k reševanju težav ali bolezni posameznika. Vselej poudarjam, da nikoli ne delujem s skupino, kajti glede na moje zaznave in izkušnje s prepoznavanjem nikakor ne moremo delovati na posameznika skupinsko, vsaj pri mojem delu je tako.

 Vaša posebnost je, da ste razvili svoj pristop »ko telo spregovori«  zdravljenja s senzoriko. Lahko bolj podrobno razložite, zakaj pravzaprav gre?

Slišali ste že za bioenergijsko polje posameznika, nihče nima enakega biopolja kot drugi, ker ga ne more imeti, kajti, kako naše bioenergijsko polje deluje, je osnova naše notranjosti. Na primer dve osebi sta lahko približno enako stari , vizualno v enako kondiciji, nimata pa enakih obremenitev na telesu. Zato ne moreš vse ljudi dajati v isto energijsko polje, nekdo rabi pomoč na enem organu, ki mu dela premalo, drugemu pa ravno ta organ dela preveč in se izčrpava –  če bi oba dobila enak tretma,  bi verjetno povzročili več škode kot koristi. Na podlagi mojih zaznav senzorike lahko točno opredelim področja in organe, ki niso v ravnovesju s telesu, in podam razumljivo razlago o tem, kaj se v telesu dogaja,  saj se moramo zavedati , da vzrok povzroči posledico in ne obratno.  Moje razlage so  zapisane, ker vse sproti zapisujem, torej celotno telo od glave do pete – pregledam  vse organe : ožilje, črevesje, limfni obtok , krvi obtok , vene, možgane , zobe, skratka vse.

Zdravite na daljavo, človeka vam ni treba videti  v živo, da bi prepoznali,kaj se dogaja v njegovem telesu. Kako je to mogoče in kako poteka takšno srečanje na daljavo?

Pregled  vedno opravim na daljavo , kajti ob delu potrebujem popolni mir in tišino. Po  eni uri pošljem stranki v branje, kje vse sem zaznala odstopanja, kaj predlagam glede prehrane, načina življenja in seveda predlog za rehabilitacijo. Stranka se po svoji lastni presoji odloča, kako bo nadaljevala —  z mano ali brez mene. Včasih se zgodi , da določene obremenitve zdravniki klinično še ne prepoznajo, jaz pa jo že lahko. Vsakogar, ki se name obrne, prosim, da mi o svojem stanju ne pove ničesar, kajti najrajši sama prepoznavam odstopanja , to pa zato , ker običajno ljudje, ki imajo več težav ne morejo pravilno opredeliti, kaj se z njimi dogaja. Zato tudi zdravniku ne zmorejo jasno pojasniti stanja, ki ga dejansko doživljajo, jaz pa jim ga napišem na papir in tako lahko sami preverijo svoje stanje, najdejo odgovore in v nadaljevanju tudi pravilno pojasnijo stanje svojemu zdravniku. Sprašujete me, kako je to mogoče , preprosto ne vem , zakaj tako zmorem in kako to zmorem. Ko sem sama želela poiskati odgovor, zakaj je tako, ga nisem  dobila, zdaj sem se sprijaznila, da bo že prišel pravi čas, ko bom zase dobila odgovor, kako je to mogoče.

S kakšnimi težavami se na vas najbolj pogosto obračajo stranke?

Zelo različnimi, običajno se name obrnejo, ko jim medicina s svojo diagnostiko ne more pojasniti njihovega stanja, ljudje, ki so izčrpali  vsa možna medicinska zdravljenja, pa jim zdravniki povedo, da jim ne morejo več pomagati, nekateri, ki zaradi slabega zdravstvenega stanja niso več primerni za kakšne operacijske posege, vedno več pa je ljudi, ki se preventivno odločajo za prvi pregled, da dobijo jasne ogovore, v kakšnem stanju je njihovo telo in lahko pred nastankom spremenijo povzročanje bolezni in v nadaljevanju težko in dolgotrajno zdravljenje. V veliko pomoč sem avtistom, ki ne morejo povedati, kje jih boli, dementnim ljudem, majhnim otrokom in dojenčkom.

- Oglas -

Pravite, da lahko velikokrat bolečino pravzaprav čutimo na drugih mestih, ki so pravzaprav center težav…

Ko je naše telo zelo izčrpano, nam bolečino tudi nepravilno izkazuje. Zakaj pa je tako?  Ljudje velikokrat, ko jih nekaj zaboli,  vzamejo tableto, ki prepreči čutenje bolečine, stanja pa ne odpravi. Ko bolečino blokiramo, namreč obremenitev udari še z močnejšo silo, lahko pa tudi na drugo mesto. Zapomnite si, da je bolečina krik telesa , ki nas opozarja, da se na nekem mestu nekaj dogaja in da telo potrebuje spremembo. Ko stranka dobi v branje moje zaznamke o tem, kaj izkazuje njeno telo,  je običajno prvo vprašanje : »kaj pa bi moral pojesti?«.  Vselej jim povem , da sem napisala, kaj morajo opustiti in ne kaj bi morali še dodatno pojesti – v mislim imam prehranska dopolnila, čajčke in razna olja.

Ali lahko delite kakšno zgodbo svojih strank?

Poklicala me je mati 7-mesečnega dojenčka in me prosila za pregled. Z dojenčkom je bila v bolnišnici, zdravniki niso mogli opredeliti, za katero bolezen gre, dojenčka so zdravili samo s svečkami za zniževanje visoke temperature. Po pregledu sem mamo obvestila, na kaj mora opozarjati zdravnika in ji povedala, kako naj stanje zdravniku razloži, da ne bi bilo slabe volje. Mati je vztrajala pri prvem pediatru, ki je prišel v sobo in ni uspel prepoznati odstopanja, ki sem ga opisala. Mati me je iz obupa spet poklicala, rotila sem jo, naj ponovno vztraja, da otroka še pregledajo, drugemu zdravniku pa je uspelo prepoznati obremenitev in je otrok lahko takoj dobil ustrezno zdravljenje. Glede na čas obremenitve, ki jo je otrok imel, pa so nastale tudi druge poškodbe, ki pa smo jih uspeli pravočasno sanirati in odstraniti.

Zgodba, ki  je ne morem pozabiti: Poklicala me je gospa, ki se je odločila pri meni za pregled in zdravljenje. Med drugo terapijo sem jo vprašala, če imajo doma dojenčka, povedala je, da ga bodo v kratkem dobili. Vprašala sem, ali je vse v redu, povedala je, da ne vedo točno, menda pa se dojenčku niso pravilno razvile ledvice. Nekaj dni zatem se je dojenček rodil, res je imel za polovico manjše ledvice, kot bi moral. Zdravniki so materi povedali, da otrok ne more preživeti , ker ne more odvajati vode. Poklicala me je babica, povedala, kako je, takoj sem začela delati z otrokom in polulal se je sam brez pomoči. Zdravniki so začeli z zdravljenjem, jaz pa sem pomagala.

Ali mora stranka verjeti v moč bioenergije, da ji ta pomaga? Kako odgovarjate tistim, ki so skeptični do takšnih metod?

Vsaki stranki povem, da vame ni treba verjeti, verjame naj samo vase. Vsaki stranki se dokažem s  prvim pregledom, ni se mi še zgodilo, da nebi zapisala tistega, kar stranka ne bi občutila že na svoji koži. To pomeni, da prepoznam tudi tiste stvari, ki so jo bolele v preteklosti, pa je že mislila da jih je odpravila. Stare poškodbe, operativne posege, ki so jih že imeli –  kajti ko telo izkazuje nezadovoljivo stanje, to pomeni, da se je na tem delu začel proces, ki se bo samo stopnjeval in obremenjeval še ostale organe okoli sebe. Zmotno je misliti, da če smo bolečino utišali, smo odstranili tudi vzrok za nastanek.

———————————-

ALI NE ZNATE POJASNITI VZROKA ZA VAŠE SLABO POČUTJE?

S POMOČJO SENZORIČNIH SPOSOBNOSTI  LAHKO TAKOJ  PREPOZNAM VZROKE VAŠIH TEŽAV, TUDI NA DALJAVO

V času prvega pregleda se s stranko povežem  v celoti in tako njeno obremenitev kanaliziram skozi svoje telo. Že pri samem pregledu zapišem, kako se stranka počuti.
Svoje vplive sem testirala na inštitutu Bion v Ljubljani, kjer sem pridobila certifikat vpliva na bioenergijsko polje.

Prvi pregled: pisni zaznamki zdravstvenih odstopanj na področju celotnega telesa v 1 uri, nadaljevanje rehabilitacije po lastni presoji posameznika , na podlagi zaznamkov ki jih dobi v branje. Prvi pregled je vedno samo na daljavo, stranke pred in v času pregleda nikoli ne srečam.

Pomoč pri težavah, ki jih lahko prepoznam:   

  • Intoleranco na laktozo ali gluten;
  • zgodnje nevrološke težave;
  • obremenitve organov že v zelo zgodnji fazi, preden nam to izpostavi telo se bolezen razvije moje delo (senzorika) je izredno dobrodošlo pri osebah ki še ne zmorejo definirati kaj jih boli, ali pa zaradi svoje bolezni ne morejo govoriti (dojenčki, majhni otroci, avtisti, osebe z motnjami govora, starejši ljudje z demencami).

KONTAKT IN INFORMACIJE
Breda Dobnik
041 714 677  ali  [email protected]
www.alternativna-terapija.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×