0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljePočitnice z namenom!

Počitnice z namenom!

MORDA VAS ZANIMA

Na prekrasnem otoku Ugljanu, ki je oddaljen 20 minut vožnje z rednimi trajektnimi linijami do Zadra, se bo od 4. do 11. septembra tega leta odvijal prvi sedemdnevni seminar aromaterapije!
Seminar je zamišljen v obliki “počitnice z namenom”. Predavanja bodo vsak dan, 2 do 3 ure, preostanek dneva je namenjem vašem uživanju na plaži, kolesarjenju, masaži… Pripravili smo tudi možnost enodnevnega izleta, da si skupaj pogledamo oljarno v kateri se hladnostiska olivno olje in se na bližnji eko parceli pobližje spoznamo z nekaterimi od omenjenih rastlin ter vsi skupaj uživamo v domači hrani, prekrasni naravi in dobri družbi!
Na predavanjih bomo skozi primere dalmatinskih rastlin obdelati eterična in osnovna olja, hidrolate in macerate – vsak bo naredil svoj macerat! Poleg maceratov bomo imeli tudi praktično delo – izdelavo različnih preparatov ter kreme. Naučili se bomo kako narediti sinergično mešanico (in druge aromaterapevtske preparate) z znanjem o glavnih kemičnih sestavinah in lastnostih omenjenih materialov. Vse skupaj bo podprto s projektorsko prezentacijo in barvno skripto, ki vsebuje definicije, kemijske prikaze določenih eteričnih olj ter njihove opise, fotografijo, lastnosti nekaterih osnovnih olj in hidrolatov, recepte, previdnostne ukrepe in še mnogo drugega.
Seminar se bo odvijal v mestecu Ugljanu na pokriti terasi nove restavracije Apollo, ki ponuja tudi več različnih apartmanov za namestitev. Oddaljen je 5 minut hoje do morja, na mirni lokaciji s parkiriščem in vrtom za uporabo. Za popolno razvajanje si lahko privoščite  različne terapije – tuina masažo, kraniosakralno terapijo ali zvočno masažo s tibetanskimi skodelami.

- Oglas -

Cena seminarja aromaterapije je 150 €.

Za vsa vprašanja in prijave prosim pišite na [email protected] ali pokličite na tel.: 031/501291

www.aromadelavnice.si

.

NAJNOVEJŠE