Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.

Znanstveniki razglasili najlepši vonj na svetu

Podobno kot se razlikuje naš okus, se razlikuje tudi naše dojemanje različnih vonjev.
Ekologija & okoljePočitnice z namenom!

Počitnice z namenom!

MORDA VAS ZANIMA

Na prekrasnem otoku Ugljanu, ki je oddaljen 20 minut vožnje z rednimi trajektnimi linijami do Zadra, se bo od 4. do 11. septembra tega leta odvijal prvi sedemdnevni seminar aromaterapije!
Seminar je zamišljen v obliki “počitnice z namenom”. Predavanja bodo vsak dan, 2 do 3 ure, preostanek dneva je namenjem vašem uživanju na plaži, kolesarjenju, masaži… Pripravili smo tudi možnost enodnevnega izleta, da si skupaj pogledamo oljarno v kateri se hladnostiska olivno olje in se na bližnji eko parceli pobližje spoznamo z nekaterimi od omenjenih rastlin ter vsi skupaj uživamo v domači hrani, prekrasni naravi in dobri družbi!
Na predavanjih bomo skozi primere dalmatinskih rastlin obdelati eterična in osnovna olja, hidrolate in macerate – vsak bo naredil svoj macerat! Poleg maceratov bomo imeli tudi praktično delo – izdelavo različnih preparatov ter kreme. Naučili se bomo kako narediti sinergično mešanico (in druge aromaterapevtske preparate) z znanjem o glavnih kemičnih sestavinah in lastnostih omenjenih materialov. Vse skupaj bo podprto s projektorsko prezentacijo in barvno skripto, ki vsebuje definicije, kemijske prikaze določenih eteričnih olj ter njihove opise, fotografijo, lastnosti nekaterih osnovnih olj in hidrolatov, recepte, previdnostne ukrepe in še mnogo drugega.
Seminar se bo odvijal v mestecu Ugljanu na pokriti terasi nove restavracije Apollo, ki ponuja tudi več različnih apartmanov za namestitev. Oddaljen je 5 minut hoje do morja, na mirni lokaciji s parkiriščem in vrtom za uporabo. Za popolno razvajanje si lahko privoščite  različne terapije – tuina masažo, kraniosakralno terapijo ali zvočno masažo s tibetanskimi skodelami.

- Oglas -

Cena seminarja aromaterapije je 150 €.

Za vsa vprašanja in prijave prosim pišite na [email protected] ali pokličite na tel.: 031/501291

www.aromadelavnice.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×