Ekologija & okoljePierce Brosnan proti ubijanju kitov

Pierce Brosnan proti ubijanju kitov

MORDA VAS ZANIMA

Obamina administracija je podprla ‘umazan’ dogovor, ki bi ponovno legaliziral ubijanje kitov za zaslužek.

- Oglas -

Zato so nekateri ljudje in organizacije že stopile v akcijo proti temu nerazumnemu dogovoru. Med bolj znane osebe, ki so proti temu pa sodi tudi igralec Pierce Brosnan.

Nekateri bi se morda pošalili in rekli “James Bond hiti na pomoč!“ in morda bi imeli celo prav. Pierce Brosnan namreč rešuje življenja kitov in da bi mu to uspelo potrebuje kolektivno podporo. Pri temu lahko pomagamo vsi, saj ima zadeva mednarodne razsežnosti.

Pobijanje kitov je namreč še vedno pereča tema današnjega sveta, saj so bili nekaj časa mnogi kiti na robu izumrtja. Kite že dolga leta pobijajo zaradi mesa, olja, gnojila, mila, … Zato so ubijanje kitov omejili, da bi ohranili zdravo populacijo, vendar pa nekateri še vedno izrabljajo luknje v zakonu. Z legalizacijo ubijanja kitov za zaslužek pa bi to pomenilo ogromno nesmiselnega pobijanja kitov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×