Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Ekologija & okoljePierce Brosnan proti ubijanju kitov

Pierce Brosnan proti ubijanju kitov

MORDA VAS ZANIMA

Obamina administracija je podprla ‘umazan’ dogovor, ki bi ponovno legaliziral ubijanje kitov za zaslužek.

- Oglas -

Zato so nekateri ljudje in organizacije že stopile v akcijo proti temu nerazumnemu dogovoru. Med bolj znane osebe, ki so proti temu pa sodi tudi igralec Pierce Brosnan.

Nekateri bi se morda pošalili in rekli “James Bond hiti na pomoč!“ in morda bi imeli celo prav. Pierce Brosnan namreč rešuje življenja kitov in da bi mu to uspelo potrebuje kolektivno podporo. Pri temu lahko pomagamo vsi, saj ima zadeva mednarodne razsežnosti.

Pobijanje kitov je namreč še vedno pereča tema današnjega sveta, saj so bili nekaj časa mnogi kiti na robu izumrtja. Kite že dolga leta pobijajo zaradi mesa, olja, gnojila, mila, … Zato so ubijanje kitov omejili, da bi ohranili zdravo populacijo, vendar pa nekateri še vedno izrabljajo luknje v zakonu. Z legalizacijo ubijanja kitov za zaslužek pa bi to pomenilo ogromno nesmiselnega pobijanja kitov.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×