Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljePeugeot iOn električni avtomobil

Peugeot iOn električni avtomobil

MORDA VAS ZANIMA

Kot kaže, tudi v Slovenijo počasi prihajajo električni avtomobili. Eden od teh je tudi Peugeot iOn, ki naj bi na slovenski trg prišel spomladi.
Peugeot iOnPeugeot bo svoj električni avtomobil iOn ponudil širšemu krogu zasebnih in poklicnih kupcev ter javnih zavodov, saj se zavzemajo za trajnosten način življenja ter večjo mobilnost v urbanih področjih. Na rezultate, kako se bo Peugeot iOn odrezal v praksi, pa bomo morali še malo počakati.

- Oglas -

Polnjenje litij-ionskih baterij avtomobila Peugeot iOn, ki se nahajajo na dnu vozila pod sedeži potnikov, lahko poteka prek vtičnice, pri čemer se baterije polnijo šest ur, ali prek posebnih polnilnih postaj, ki jih v Sloveniji še ni. Pri polnjenju preko polnilne postaje se baterije električnega avtomobila Peugeot iOn lahko napolnijo do 50 % baterije 15 minutah, v približno 30 minutah pa se bodo napolnile tja do 80 %.

S Peugeot iOn-om bo mogoče naenkrat prevoziti 150 km, vendar če upoštevamo, da 90 % ljudi vsakodnevno prevozi manj kot 60 km, je to zadovoljiva številka.

Prejšnji članekPomagajmo dvoživkam
Naslednji članekZelena rega

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×