[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiNovak Đoković v Monaku odprl vegansko restavracijo

Novak Đoković v Monaku odprl vegansko restavracijo

MORDA VAS ZANIMA

Novak Đoković, ki je trenutno številka 1 moškega tenisa, se zaveda pomembnosti prehrane. Odkar je že pred časom iz svoje prehrane črtal vse mlečne izdelke, je srbski teniški zvezdnik v športu močno napredoval, povečale so se njegove sposobnosti in učinkovitost na igrišču. Poleg mlečnih izdelkov je iz svojega jedilnika črtal tudi jedi, ki vsebujejo gluten.

- Oglas -
Novak Đoković veganska restavracija
twitter

Obiskala sta ga tudi Andy Murray in Grigor Dimitrov

Skupaj z ženo Jeleno Đoković  bosta v teh dneh odprla vegansko restavracijo, dejala sta, da je to plod njune skupne strasti do zdrave hrane. Restavracija Eqvita se nahaja v Monte Carlu v Monaku, preteklo nedeljo pa so jo obiskali tudi mnogi Đokovićevi teniški kolegi, med drugim Andy Murray, Grigor Dimitrov, Fabio Fognini in Tomas Berdych.

Navdušenje Đoković delil tudi na facebook strani

Svoje navdušenje je Đoković z oboževalci delil tudi na svoji facebook strani, kjer je zapisal: “Uspelo nama je! Imava najbolj neverjetno ekipo ljudi, ki so nama pomagali, da se je ta noč zgodila. Moja žena in jaz sva strast do zdrave hrane prenesla v restavracijo Eqvita, ki se bo odprla čez nekaj tednov. Danes najino navdušenje deliva s sorodniki, prijatelji in kolegi, čez nekaj tednov pa boste tudi vsi vi vabljeni, da se nama pridružite tu v Monaku.”

Jedilni list objavljen v prihodnjih dneh

V restavraciji bodo stregli zdrave veganske jedi in sveže naravne sokove, jedilni list pa bo objavljen v prihodnjih dneh. Đoković je še en v vrsti športnikov, ki so dokazali, da se da tudi na veganski prehrani dosegati vrhunske rezultate.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×