Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
Ekologija & okoljeNissan Leaf dobil 5 zvezdic na varnostnem testu

Nissan Leaf dobil 5 zvezdic na varnostnem testu

MORDA VAS ZANIMA

Nissan Leaf je relativno mlad model avtomobila, dokaj mlada pa je tudi tehnologija električnih avtomobilov, ki se počasi uveljavljajo v svetu vozil na fosilna goriva. Razumljivo pa je, da kupci, ki se odločajo za nakup električnega vozila zahtevajo enako kvaliteto materijalov in enako mero varnosti, kot so jo imeli pri svojemu staremu avtomobilu.

- Oglas -

Volvo C30Letos objavljeni varnostni testi so pokazali, da sta Nissan Leaf in pa Chevrolet Volt brez težav prestala vse IIHS teste z izredno dobrimi rezultati, na velikem avtomobilskem sejmu v Detroitu pa so je Volvo predstavil tudi ‘crash test’ svojega električnega prvaka Volvo C30 v živo, da bi pokazali, da električni avtomobili niso nič manj varni kot klasični.

Nissan LeafTokrat pa je Nissan Leaf dobil tudi 5 zvezdic na testu za prometne nesreče organizacije NHTSA (Highway Transportation Safety Administration), ki je tokrat prvič testirala tudi električne avtomobile. Rezultati tega testa so dosegli najvišje ocene za varnost voznika in sovoznika, za čelno in bočno trčenje vozila in pa pri prevračanju vozila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×