0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiNatalija Bratkovič – Pogovor z novo voditeljico Kmetije!

Natalija Bratkovič – Pogovor z novo voditeljico Kmetije!

MORDA VAS ZANIMA

Natalija Bratkovič, voditeljica Kmetije, ki se letos vrača h koreninam in na POP TV, se najbolje počuti v športnih pajkicah, nenaličena in v objemu svojega partnerja Dejana, s katerim trenutno vzporedno živita svoje sanje. Ženska izzivov, ki ne more brez adrenalina, se je po triintridesetih letih življenja v Mariboru preselila na podeželje, kjer zanjo ni lepšega kot večerni pogled na gozd in zvoki tišine, v katerih s partnerjem ob rami po napornih snemanjih najde svoj mir. V življenju ničesar ne obžaluje, sploh pa ne tega, da je posvojila zdrav življenjski slog in štiri leta starega hrta, odsluženega tekača, ki je do nje pripotoval iz Irske.

- Oglas -

Ste svež obraz, ki ga bomo lahko jeseni na POP TV spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, čeprav vas na Štajerskem večinoma že zelo dobro poznajo. Kje vse so vas lahko gledalci in poslušalci spremljali do zdaj?

Moja medijska kariera se je začela pred petnajstimi leti na televiziji RTS. Vmes sem vzporedno delala tudi na Kanalu A, in sicer sem vodila oddajo E+. Zadnjih šest let delam še na Radiu City. Od kamer sem se poslovila pred letom in pol, ko je RTS žal šel v stečaj. S tem se je zaključilo čudovito obdobje, a so se odprla tudi nova vrata …

Poleg skrbi za uravnoteženo prehrano pa veliko časa preživite v telovadnici, kjer elegantno boksate in brcate celo z moškimi. Marsikatera ženska se še vedno izogiba borilnim veščinam.

- Oglas -

V telovadnici Radgonskega kickboxing kluba treniram vsaj 5 krat na teden; 4 krat kickbox, en dan je rezerviran za funkcionalni trening. Na začetku sem tudi sama bila prepričana,  da bom po treningih vsa v modricah,  a temu sploh ni bilo tako. Drage punce, kickbox je fenomenalna vadba za celotno telo, v eni uri  narediš vse in, ko se zvečer uležeš v posteljo, si zadovoljna, saj veš, da si naredila ogromno zase. Ženske borilnim veščinam delamo veliko krivico s tem, ko jih dojemamo kot šport, zaradi katerega bomo postale preveč mišičaste in agresivne. Opažam pa, da se mnenje o tem počasi spreminja, kar me izjemno veseli …

Kaj vse nam je Natalija Bratkovič zaupala o lepoti, svojem partnerju  in izzivih v življenju, pa preberite v sveži številki revije Bodi eko.  

NAJNOVEJŠE