0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaNaravno zdravilo za bolečine v sklepih

Naravno zdravilo za bolečine v sklepih

MORDA VAS ZANIMA

Bolečine v sklepih so lahko zelo hude, zato vam tokrat predstavljamo čilijevo olje, ki vam širi kapilare in poveča krvni obtok. Olje je pripravljeno le iz pekoče rdeče paprike, čilija in pripravite si ga lahko sami.

- Oglas -

Čilijevo olje za sklepe

SESTAVINE:

  • 2 skodelici hladno stiskanega oljčnega olja
  • 10 svežih čilijev
  • litrski kozarec

Čilije najprej operemo in očistimo pecljev, nato pa jih zmeljemo v mešalniku, čisto na drobno. Dobimo približno eno skodelico zmlete zmesi, ki jo damo v kozarec in prelijemo z oljčnim oljem. Kozarec pustimo v temnem prostoru in ga postavimo na svetlo šele po sedmih dneh. Pripravimo si gazo ali cedilo in precedimo. Dobimo čisto olje, ki ga nato koristimo pri bolečinah v sklepih, ostalo zmes pa porabimo za kuhanje.

- Oglas -

Kako se uporablja?

Olje si večkrat na dan vmasiramo v boleče predele, ki jih prej ogrejemo in tudi po koncu masaže si na boleče predele damo kaj toplega.

Po masaži s tem oljem ne boste začutili samo pekočega občutka na koži, ampak tudi prijeten občutek, ker olje kožo globlje segreje in ne povzroča nikakršnih opeklin.

Če se po mesecu ali dveh bolečina spet pojavi, lahko postopek ponovite enkrat na teden, olja pa medtem ne pozabite hraniti v temnem prostoru.

.

NAJNOVEJŠE