Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Zdravje & prehranaNaravno zdravilo za bolečine v sklepih

Naravno zdravilo za bolečine v sklepih

MORDA VAS ZANIMA

Bolečine v sklepih so lahko zelo hude, zato vam tokrat predstavljamo čilijevo olje, ki vam širi kapilare in poveča krvni obtok. Olje je pripravljeno le iz pekoče rdeče paprike, čilija in pripravite si ga lahko sami.

- Oglas -

Čilijevo olje za sklepe

SESTAVINE:

  • 2 skodelici hladno stiskanega oljčnega olja
  • 10 svežih čilijev
  • litrski kozarec

Čilije najprej operemo in očistimo pecljev, nato pa jih zmeljemo v mešalniku, čisto na drobno. Dobimo približno eno skodelico zmlete zmesi, ki jo damo v kozarec in prelijemo z oljčnim oljem. Kozarec pustimo v temnem prostoru in ga postavimo na svetlo šele po sedmih dneh. Pripravimo si gazo ali cedilo in precedimo. Dobimo čisto olje, ki ga nato koristimo pri bolečinah v sklepih, ostalo zmes pa porabimo za kuhanje.

Kako se uporablja?

Olje si večkrat na dan vmasiramo v boleče predele, ki jih prej ogrejemo in tudi po koncu masaže si na boleče predele damo kaj toplega.

- Oglas -

Po masaži s tem oljem ne boste začutili samo pekočega občutka na koži, ampak tudi prijeten občutek, ker olje kožo globlje segreje in ne povzroča nikakršnih opeklin.

Če se po mesecu ali dveh bolečina spet pojavi, lahko postopek ponovite enkrat na teden, olja pa medtem ne pozabite hraniti v temnem prostoru.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×