0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaPripravite si naravno ustno vodo proti slabemu zadahu

Pripravite si naravno ustno vodo proti slabemu zadahu

MORDA VAS ZANIMA

S pomočjo kokosovega olja in posebne kombinacije eteričnih olj lahko pripravite izjemno učinkovito, obenem pa povsem naravno ustno vodo. Ta vam bo pomagala pri odpravljanju težav s slabim zadahom, ne da bi pri tem poškodovala ustno sluznico. Težava mnogih ustnih vod, ki jih najdemo na policah trgovin, je namreč ta, da so pogosto preveč agresivne, medtem ko je notranjost naših ust zelo občutljiva.

- Oglas -

Ustna vodica

Tako morate biti izjemno previdni pri izbiri pripomočkov za nego ust. Najbolj zanesljiva možnost je zagotovo ta, da ustno vodo pripravite kar sami, saj boste tako natanko vedeli, katere sestavine ste uporabili. V nadaljevanju vam ponujamo recept za ustno vodo, ki jo lahko pripravite hitro in enostavno. Med drugim bo poskrbela tudi za naravni belilni učinek, pohvali pa se lahko tudi z antibakterijskim delovanjem.

Sestavine (za približno 6 uporab):

- Oglas -
  • 1 žlica kokosovega olja,
  • 1 žlica tople vode,
  • 2 kapljici eteričnega olja cimeta,
  • 2 kapljici eteričnega olja rožmarina,
  • 1 kapljica eteričnega olja nageljnovih žbic (klinčkov). 

Navodila za pripravo in uporabo:

V manjši posodici zmešajte vse sestavine. Kokosova maščoba se mora povsem stopiti. Ko se sestavine dobro povežejo, je vaša naravna ustna voda pripravljena. Uporabite jo lahko tako kot običajno ustno vodo, zaradi kokosovega olja, ki je osnovna sestavina, pa je ustna voda primerna tudi za dolgotrajnejše  vsakodnevno žvrkljanje (do približno 20 minut). Tako bo učinek ustne vode še boljši, saj bo iz telesa potegnila škodljive snovi. Ostanek mešanice shranjujte v nepredušno zaprti posodi in ga porabite najkasneje v mesecu dni.

.

NAJNOVEJŠE