Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeMitsubishi razvil nov napajalni sistem za električne avtomobile

Mitsubishi razvil nov napajalni sistem za električne avtomobile

MORDA VAS ZANIMA

Tehnologija, na kateri so zasnovani električni avtomobili preseneča iz dneva v dan. Seveda še vedno obstajajo izzivi, kako takšen avto integrirati v družbo; kako narediti baterijo in polnilni sistem, katerega bo možno vklopiti v električno omrežje kjerkoli.

Električni avtomobili na Japonskem

- Oglas -

Za firmo Mitsubishi bi se dalo reči, da je ta problem že rešil … no vsaj za Japonske voznike. Tovarna je namreč izdelala ti. iCharger, ki deluje podobno kot sistem raznašanja paketov na Japonskem. Uporabniki dobijo svojo PIN številko, ki omogoča dostavo iz glavnega zbirnega centra do stanovanja uporabnika.


Polnilni sistem za električna vozila pa bo deloval na zelo podoben način; PIN številka bo omogočila izračun za vsakega uporabnika, ki bo kasneje na dom dobil račun za elektriko, ki jo je porabil za polnjenje avtomobilske baterije.

Res je, da so Japonci kar se tiče tehologije kar nekaj let pred nami. Vendar nikoli ne vemo, kdaj bo takšen sistem prišel v uporabo tudi pri nas.

Prejšnji članekRazstrupite vaš dom
Naslednji članekKako do bolj varne prehrane?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×