Dom & EnergijaRazstrupite vaš dom

Razstrupite vaš dom

MORDA VAS ZANIMA

Imeti vaš dom varen je bistveno. To pa pride še toliko bolj v prakso, ko dobite otroke. Takrat je pomembno, da držite nevarne kemikalije in materiale čim dalj stran od otrok.

- Oglas -

Dobro pa je tudi vedeti, kako dom čim bolj narediti otroku prijaznega.

Hrana

Veliko vrst hrane vsebuje pesticide, zato je pomembno, da preklopite na svežo ter organsko hrano.

Voda

Glede na to, da je voda ena od stvari, ki jih uporabljate vsak dan in to večkrat na dan, je dobro, da testirate, ali se v njej nahajajo kakšne nevarne snovi. Dobro je tudi, da kupite filter za vodo in tako kar sami poskrbite, da imate doma neoporečno vodo.

Kuhinja

- Oglas -

Dobro je, da se zavedate, da je kuhinja lahko izredno nevarno mesto za otroka. Zato začnite podrobneje gledati okoli sebe in pravi čas prepoznati nevarnosti.

Kozmetika

Nič ne bi škodilo, če se pozanimate iz česa so kozmetični proizvodi, ki jih uporabljate narejeni. V teh proizvodih se velikokrat nahajajo nevarne snovi, ki še posebej škodujejo otrokom. Uporabljajte naravno kozmetiko.

Zdravila

Če imate doma zdravila, potem poskrbite, da so na varnem in otroku nedostopnem mestu. Prav tako pa je dobro, če preklopite na bolj okolju in zdravju prijazna domača zdravila.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×