Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeMitsubishi Evo XI hibridni dizel

Mitsubishi Evo XI hibridni dizel

MORDA VAS ZANIMA

Ko je Mitsubishi ukinil serijo njegovih avtomobilov Evo (Mitsubishi Lancer Evolution), je na Japonskem ostalo nemalo žalostnih oboževalcev tega avtomobila. Zaradi velikega povpraševanja, je sedaj prišla na dan novica, da je v razvoju nov model omenjenag avtomobila, ki združuje moč dizelskega in električnega motorja.
mitsubishi evo xi prototipPredsednik podjetja je za javnost povedal, da bo Mitsubishi Evo XI avto nove generacije hibridov, ki bo v kombinaciji z električnim motorjem uporabljal dizelsko gorivo. Do sedaj so osebne avtomobile na hibridne pogone večinoma proizvajali z bencinskimi motorji, sedaj pa se pojavlja vse več novic o novih, varčnejših hibridnih pogonih.
Mitsubishi Evo XI
Mitsubishi Evo XI naj bi bil za prodajo pripravljen v roku treh let, hitrost od 0 do 100 km/h pa naj bi ob zelo zmanjšanih emisijah dosegel v 5 sekundah. Mitsubishi si je torej zadal cilj razviti športni hibridni avtomobil z nizko porabo in čim manjšimi emisijami.
Mitsubishi Evo XI hibridni dizel
Evo XI naj bi tudi dobil čisto svoj S-AWC sistem (Super All Wheel Control), ki za optimalno delovanje in kontrolo vozila povezuje zaviranje, oprijem in vodenje avtomobila v eno enoto. Več o novem dizelskem špotnem hibridu pa bomo izvedeli, ko se bo razvoj avtomobila dejansko začel.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×