0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaLimete delujejo bolje od nikotinskih obližev in žvečilk

Limete delujejo bolje od nikotinskih obližev in žvečilk

MORDA VAS ZANIMA

Čeprav obstaja veliko utemeljenih razlogov, zakaj prenehati kaditi, se te navade ne otresemo zlahka, saj je za to potrebne kar veliko motivacije in samodiscipline. Navada, ki je toliko let lahko bila spremljevalka jutranjih kav, dolgčasa in razmišljanja je res železna srajca. Ampak imamo rešitev za vas, naj bo srajca še tako železna, lahko se je osvobodite.

- Oglas -

Dobra novica za vse so ravno nedavne študije, ki kažejo, da proti kajenju obstaja tudi povsem naravna stvar, ki vam bo pomagala opustiti kajenje in vreči škatlico cigaret tja, kamor spada: v smeti. Limeta naj bi vam na povsem naraven način pomagala opustiti to slabo navado.

Limeta

Uporabite limeto proti kajenju

Ali res deluje? Študija objavljena v Journal of Medical Association of Thailand je primerjala uporabo in učinkovitost limete in žvečilk. Raziskovalci so odkrili, da so limete dosegle skoraj enako stopnjo uspeha. Na začetku so delovale počasneje, po 12 tednih pa dosegle učinkovitost protinikotinskih žvečilk. Gre za neverjeten rezultat in rešitev, ki je ugodna in enostavna ter morda celo boljša od žvečilk, ki še vseeno vsebujejo nekaj nikotina.

- Oglas -

Kako lahko uporabim limeto?

Limeto uporabljate na povsem isti način kot limono. Zelo dobro se poda s svežo meto, ledom in vodo ter je hkrati še prijetna osvežitev v poletnih dneh. Če se odločite opustiti kajenje, tekom celega dneva pijte vodo z dodatkom sveže limete in želja po kajenju bo manjša.

.

NAJNOVEJŠE