Poletni horoskop 2022

Kaj si lahko obetate od tokratnega poletja? Vam bodo zvezde naklonjene ali se morate pripraviti na specifične izzive? Odgovori vas čakajo v poletnem horoskopu 2022 …

Eko poroka: 5 nasvetov za okolju prijaznejše poročno slavje

Poroke so namreč pogosto zelo obremenjujoče za okolje. Vendar pa lahko na srečo organizirate prečudovito »eko poroko«.

Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...
RubrikeZanimivostiKako zavarovati vašega hišnega ljubljenčka na noč čarovnic

Kako zavarovati vašega hišnega ljubljenčka na noč čarovnic

MORDA VAS ZANIMA

Noč čarovnic je znana po tako imenovani noči živih mrtvecev, saj bi se naj na to noč po svetu dogajale čudne in nepojasnjene reči.

- Oglas -

Te nepojasnjene pojave pa seveda po navadi izvajamo ljudje, da bi vsaj poskusili nagnati strah v kosti bljižnim in jim tako popestriti ta večer. Velikokrat pa se zgodi, da so nič hudega sluteče žrtve takšnih in drugačnih potegavščin naši hišni ljubljenčki, zato je dobro, da že v naprej poskrbimo za morebitne nevšečnosti.

  • Čokolada zna škodovati psu, zato bodite pozorni, da ne boste puščali vašega sladkornega plena kje v bližini domačih živali. Če bo vaš pes odkril zalogo čokolade se je bo po vsej verjetnosti tudi lotil, kar pomeni, da bo zaužil celotno stvar z folijo vred. Ta pa lahko povzroči blokado v črevesu in posledice so lahko smrtne.
  • Hišne ljubljenčke imejte na to noč raje v hiši, saj lahko doživijo travme zaradi hrupa in morebitne pirotehnike. Na ta dan pa so črne mačke še posebej ogrožene, saj so lahko velikokrat nedolžne žrtve zaradi vraževerja povezanega z njimi.
  • Neprestano zvonenje otrok, ki so prišli prosit za sladkarije je lahko velikokrat zelo mučno za hišne živali. Poleg tega pa pogosto odpiranje vrat pomeni večje možnosti za njihov pobeg.
  • Prižgane buče in puhasti kožuščki ne gredo skupaj! Zato ne postavljajte prižganih buč na lahko dosegljiva mesta.
  • Če ste eden izmed tistih ljudi, katerim se zdi oblačenje psa zabavno, potem, če že drugega ne, poskrbite vsaj za to, da je živali udobno. V mislih imejte, da je to živo bitje in ne igrača, zato poskrbite, da bo lahko normalno dihal. Prav tako pa tako oblečene živali ne spustite iz oči, saj se lahko kaj hitro zgodi kakšna nezgoda; žival bo veselo skakala po hiši in se ne vede obesila, saj ni navajena biti oblečena.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×