RubrikeZanimivostiKaj sproži stres pri vašem astrološkem znamenju?

Kaj sproži stres pri vašem astrološkem znamenju?

MORDA VAS ZANIMA

Dvanajst astroloških znamenj, dvanajst različnih karakternih tipov. Vsako znamenje ima svoje šibke točke in se drugače odziva na stres. Preverite, kako lahko zmanjšate stres s pomočjo astrologije.

- Oglas -

Astrologija

Ovni so dinamični in aktivni ljudje, vse dokler se njihove baterije ne »izpraznijo«. Ko so bolni ali potrti, postanejo bolj dovzetni za stres. Dobro je, da si zapomnijo, da niso super heroji in da nihče od njih ne pričakuje, da bi rešili svet. Nasvet: naučite se sprostiti.

Biki se želijo svetu pokazati kot popolnoma kompetentni in si vzamejo čas, da bi jim uspelo že v prvo. Glavni vir stresa zanje je neuspeh. Vedite, da se to dogaja vsem in nam pomaga rasti.

Dvojčki ne trpijo neumnosti. Pod stresom se znajdejo, ko se ljudje okrog njih začnejo obnašati neumno. Pomembno je, da v takih trenutkih globoko dihate in ne pustite, da bi vam to prišlo do živega. Jeza namreč še poslabša stres.

- Oglas -

Raki se največkrat znajdejo pod stresom zaradi občutka negotovosti. Pri njih so pogosti tako jezni izbruhi kot potlačevanje čustev. Pustite čustvom, da pridejo na plano in se z njimi konstruktivno spopadite. Globoko dihajte in verjemite vase.

Na leve zelo slabo vpliva, če situacije nimajo pod nadzorom. Ko stvari ne tečejo tako, kot bi morale in se sfižijo, vam to načne živce. Zapomnite si, da morate stvarem včasih pustiti, da grejo svojo pot – zaradi tega boste srečnejši.

Največji vir stresa za device izhaja iz dejstva, da preveč razmišljajo in stvari preveč analizirajo. Stres nastopi, ko teh misli ne morejo organizirati. Zapisujte si in delajte sezname, kar vas bo umsko močno razbremenilo.

Tehtnice ne prenesejo krivice in se veliko časa ubadajo s tem, ali naj se postavijo po robu krivičnežu ali ne. Ne zapletajte se v podrobnostih, kot to rade počnete, ampak samo povejte na glas, ko vas nekaj muči. Pozabite na jezo in ostanite mirne.

Škorpijon navzven morda zgleda nevarno, odznotraj pa je izjemno občutljiv. Če nima svoje zasebnosti, se začne počutiti napeto in nervozno. Škorpijoni, poskrbite, da si boste vzeli dovolj časa zase.

Strelec je zodiakalno znamenje, ki je nenehno v gibanju. Ne mara sedenja na miru in situacij, v katerih se mora obnašati po pravilih. Naučiti se morate »zdivjati« in odvečno energijo sprostiti s telesno aktivnostjo.

Kozorog je znan po svoji zahtevnosti do sebe. Če ne izpolnjuje lastnih zahtev, ga to lahko pahne v stres. Naučite se v vsaki stvari najti nekaj lepega, tudi, če situacija izgleda še tako črno.

- Oglas -

Vodnar želi, da je vse po njegovo. Vir frustracije zanj predstavlja, ko brez pravega razloga ne dobi tistega, kar želi. Čas je, da spoznate, da je življenje pač tako. Globoko vdihnite in se pojdite dalje.

Tudi znamenje ribi, podobno kot Škorpijon, močno ceni zasebnost. Javno nastopanje in občutek izpostavljenosti predstavljata velik vir stresa za vas. Sprejmite, da so tudi take situacije del življenja in bodo minile. Vzemite si čas samo zase.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×