RubrikeZanimivosti7 sanjskih simbolov in kaj pomenijo

7 sanjskih simbolov in kaj pomenijo

MORDA VAS ZANIMA

Sanje nam povedo marsikaj, če le razumemo njihov jezik. Vse, kar vidimo v sanjah, ima simbolni pomen, zato ničesar ne bi smeli jemati dobesedno. Nekateri simboli se v sanjah pojavljajo pogosteje kot drugi. Za vas smo jih zbrali sedem, ki so se vam zagotovo že kdaj prikradli v sanje.

- Oglas -

Sanje

  1. Če se vam v sanjah prikazujejo škatle ali zaboji, pomeni, da je pred vami nekaj skrito. Prazna škatla kaže na občutek razočaranja, veliko škatel pa nakazuje na to, da imate težave s predelovanjem vaših čustev in jih zato raje prikrijete.
  2. Telefon, ki zvoni, pomeni, da del vaše osebnosti končno prihaja v stik z vami – tako, kot to mora biti. Če v sanjah zaslišite njegovo zvonjenje, bo verjetno prav kmalu sledila situacija, ki vam bo dala vpogled vase. Če ne dvignete slušalke, to kaže na to, da ignorirate ta sporočila.
  3. Tema letanja v sanjah je pogosto uvrščena pod lucidne sanje. Ta vrsta sanj je pravzaprav klic vaše podzavesti k temu, da se v življenju zdramite. Letenje pogosto pomeni, da imate v življenju težave, ki jih skušate preseči.
  4. Če se v sanjah pojavi luna, to označuje na vašo skrito, še nevideno ali morda le delno razkrito ustvarjalno stran, ki ji želite ubežati.
  5. Ceste so simbol vašega potovanja skozi življenje. Če je cesta v sanjah čista ali tlakovana, svoje nadaljnje potovanje ocenjujete kot zelo preprosto. Če je cesta umazana, ovita v meglo in je po njej težko potovati, se morda bojite svoje prihodnosti.
  6. Rože imajo v sanjah več različnih pomenov. Če je rastlina še v fazi popka, to nakazuje na nove priložnosti, ki se vam bodo pojavile kmalu. Če vidite poganjke, to pomeni, da boste v življenju kmalu želi, kar ste posejali. Ovele rože lahko razkrivajo, da se neko poglavje v vašem življenju zaključuje.
  7. Voda v sanjah predstavlja vaše ambicije. Če se vam v sanjah vztrajno prikazuje ocean, je morda čas, da zgrabite kakšno večjo priložnost, ki prinaša tudi večje tveganje. Če sanjate o plitvih potokih in nizkih lužah ali mlakužah, to utegne biti znak, da si zastavljate previsoke cilje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×