Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
RubrikeZanimivostiJames Cameron bo ideje za nadaljevanje Avatarja iskal globoko pod morjem

James Cameron bo ideje za nadaljevanje Avatarja iskal globoko pod morjem

MORDA VAS ZANIMA

Filmski režiser James Cameron, ki je znan po filmih Avatar, Alien, Brezno, Titanik in Terminator, se bo za snemanje nadaljevanja filma Avatar potopil v najglobje brezno našega planeta.
James CameronSlavni režiser je najel skupino inženirjev, ki sestavljajo podmornico, ki se bo zmožna potopiti v jarek Mariana. Cameron, ki je podmornice uporabil že pri snemanju filma Titanic, pravi, da so že zaključili s testiranjem vzdržljivosti trupa plovila. Prvi poskusi potopov naj bi se tako zgodili že letos.
MeduzaPodvodno plovilo bo raziskovalo svet, katerega znastveniki šele sedaj spoznavajo in ima po mnenju mnogih velik vpliv tudi na svet nad vodo. Tam živijo organizmi, kakršnih še ne poznamo in ki kot vsako bitje vplivajo na razvoj našega planeta.

- Oglas -

Najglobja točka jarka je globoka 11.030 metrov. Za primer kako je ta jarek zares globok,lahko vzamemo najvišjo točko našega planeta Mount Everest z 8.848 metri.

Prejšnji članekSivka ali lavandin?
Naslednji članekTimijan in Materina dušica

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×