Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
RubrikeZanimivostiJames Cameron bo ideje za nadaljevanje Avatarja iskal globoko pod morjem

James Cameron bo ideje za nadaljevanje Avatarja iskal globoko pod morjem

MORDA VAS ZANIMA

Filmski režiser James Cameron, ki je znan po filmih Avatar, Alien, Brezno, Titanik in Terminator, se bo za snemanje nadaljevanja filma Avatar potopil v najglobje brezno našega planeta.
James CameronSlavni režiser je najel skupino inženirjev, ki sestavljajo podmornico, ki se bo zmožna potopiti v jarek Mariana. Cameron, ki je podmornice uporabil že pri snemanju filma Titanic, pravi, da so že zaključili s testiranjem vzdržljivosti trupa plovila. Prvi poskusi potopov naj bi se tako zgodili že letos.
MeduzaPodvodno plovilo bo raziskovalo svet, katerega znastveniki šele sedaj spoznavajo in ima po mnenju mnogih velik vpliv tudi na svet nad vodo. Tam živijo organizmi, kakršnih še ne poznamo in ki kot vsako bitje vplivajo na razvoj našega planeta.

- Oglas -

Najglobja točka jarka je globoka 11.030 metrov. Za primer kako je ta jarek zares globok,lahko vzamemo najvišjo točko našega planeta Mount Everest z 8.848 metri.

Prejšnji članekSivka ali lavandin?
Naslednji članekTimijan in Materina dušica

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×