Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Ekologija & okoljeAvatar ekološko osvešča

Avatar ekološko osvešča

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno že mnogi težko pričakujejo film Avatar na dvd ploščku. Pred nedavnim pa so ustvarjalci filma podali izjavo, da bo dvd posvečen tudi okoljevarstvenim problemom.

- Oglas -

Glede na to, da je film Avatar požel ogromno slave in hvale, je to odlična zamisel, saj bodo tako lahko probleme, s katerimi se soočamo danes predstavili veliko širšemu občinstvu.

Vsi tisti, ki ste si Avatar že ogledali, ste verjetno že v njem zasledili neke vrste okoljevarstveno sporočilo filma. To pa je razburilo mnogo nasprotnikov varstva okolja, ki se na vse pretege trudijo, da bi nas ‘obvarovali’ pred Al Gore-om ter podnebnimi znanstveniki, ki po njihovi logiki želijo obogateti z zavajanjem ljudi.

James Cameron, režiser filma Avatar, je na te očitke, ki trdijo, da bi naj bil Avatar anti-Ameriška propaganda o globalnem segrevanju tako, da namerava izdati neke vrste doma narejeno video različico Avatarja z ekološko tematiko. Njegovo sporočilo je namreč bilo, da je sam manj zainteresiran za služenje denarja za sam film, ter bolj osredotočen na reševanje sveta, da bodo njegovi otroci imeli še vedno imeli dom, ko bodo odrasli. Več v naši rubriki Ekologija & okolje.

Prejšnji članekPrihranite denar v kopalnici
Naslednji članekNapad na metulje

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×