DomovEkologija & okoljeGreenskate Slovenia za dan Zemlje

Greenskate Slovenia za dan Zemlje

GreenskateV petek 22. aprila 2011 je bil »Svetovni dan Zemlje«, ki se praznuje že več kot 40 let – prvič so ga praznovali v Združenih državah Amerike 22. aprila 1970.

- Oglas -

Letošnjo 41. obletnico »Svetovnega dne Zemlje« so obeležili tudi slovenski longboarderji (gre za daljše in večje rolke), ki so se letos drugič zapored v okviru svetovnega gibanja »Greenskate« popeljali po ljubljanski ulicah. Gibanje »Greenskate« se je začelo leta 2007 v Calgaryju v Kanadi, od takrat pa je vedno več prireditev po vsem svetu.

Cilj gibanja »Greenskate« je promocija longboardanja kot hitrega, učinkovitega in okolju prijaznega urbanega načina prevoza. Longboarderji iz celotne Slovenije so bili s strani organizatorjev vabljeni na dogodek, ki je potekal v soboto, 23. aprila 2011, v Ljubljani.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×