0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ŽivaliPomagajmo naravi in osrečimo živali

Pomagajmo naravi in osrečimo živali

MORDA VAS ZANIMA

Društvo za zaščito živali Ljubljana že sedmič zapored organizira akcijo zbiranja papirja, v kateri gresta z roko v roki skrb za okolje in cilj: zbrati tolikšno količino odpadnega papirja, da bo po finančni vrednosti zadostovala za sterilizacijo oz. kastracijo ene mačke.

- Oglas -

Kot vedno akcijo pričenjamo mesec dni prej, v soboto, 4. junija, pa jo bomo zaključili v okviru Svetovnega dneva okolja! Akcija zbiranja papirja poteka že četrto leto. Letno  organiziramo dve akciji – junijsko, ki jo posvetimo Svetovnemu dnevu varstva okolja (5. junij), ter oktobrsko akcijo, ki jo posvetimo Svetovnemu dnevu varstva živali (4. oktober). Letos bomo do 4. junija poskušali zbrati vsaj tono in pol papirja, kar bo po finančni vrednosti omogočilo sterilizacijo/kastracijo ene mačke!

Pomagajmo naravi in osrečimo živali

Kako poteka akcija?

Papir bo moč oddati na zaključni dan akcije, v soboto, 4. 6. 2011 pri Centru Interspar Vič, kjer bo med 8.00 in 13.30 na voljo zabojnik za odpadni papir. Za recikliranje papirja bo ponovno poskrbelo podjetje Gorenje Surovina d.o.o., ki bo na lastne stroške organiziralo postavitev zabojnika in prevoz zbranega papirja.

- Oglas -

Kot vedno bo na lokaciji tudi društvena stojnica, kjer bo na voljo kopica informacij o odgovornem odnosu do živali, pa tudi izdelki društvene spletne trgovine Nakupi iz iz srca. Stojnica bo locirana ob zabojniku, v primeru slabega vremena pa se bomo premaknili v sam Center Interspar VIČ.

Nagrajene bodo tudi pridne tačke!

Ker je Društvo vključeno v projekt Pik’n’Poka, bodo na zaključni dan akcije nagrajeni vsi mačji in pasji pridneži, ki bodo svoje lastnike prepričali, da nas na zaključni dan akcije obišcejo in podprejo s pridno zbranim papirjem.

Hvala, ker spreminjate svet na bolje!

V vseh akcijah do sedaj smo zbrali že neverjetnih 48.760 kg odpadnega papirja! Samo na lanski junijski akciji smo zbrali kar 15.540 kg starega papirja – bomo letos podrli rekord?
Zahvaljujemo se partnerjem akcije (Center Interspar Vič, Gorenje Surovina d.o.o., Agensdesign, LPP), podjetju DOGET za materialne donacije ter aktivno osveščanje posvojiteljev prek Pik’n’Poke, podjetjem, agencijam, društvom in drugim inštitucijam, ki organizirano zbirajo papir cez vse leto, ter vsem vam, ki pomagate spreminjati svet na bolje!

.

NAJNOVEJŠE