Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Ekologija & okoljeDunaj z nagradno akcijo spodbuja kolesarjenje na delo

Dunaj z nagradno akcijo spodbuja kolesarjenje na delo

MORDA VAS ZANIMA

Mesto Dunaj bo junija pričelo z akcijo spodbujanja kolesarjenja na delo, pri kateri bodo lahko sodelovala vsa dunajska podjetja. Ekipe dveh do štirih sodelavcev se bodo potegovale za nagrade od koles do skupinskih potovanj.

- Oglas -

S kolesom na deloTrenutno se na delo s kolesom vozi 34.000 Dunajčanov, leta 2001 jih je bilo zgolj 12.000. Da bi h kolesarjenju spodbudili tudi tiste, ki doslej tega niso počeli, s tem pa tudi zmanjšali količine izpustov ogljikovega dioksida v zrak, se je mesto odločilo začeti z akcijo »Kolesarite na delo«. Zainteresirani se lahko prijavijo preko spleta in cel junij vnašajo prekolesarjene kilometre, pri tem pa spremljajo izračun, koliko ogljikovega dioksida so na ta način prihranili. Pri akciji bo s 65.000 zaposlenimi kot zgled sodeloval tudi dunajski magistrat.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×