Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeDunaj z nagradno akcijo spodbuja kolesarjenje na delo

Dunaj z nagradno akcijo spodbuja kolesarjenje na delo

MORDA VAS ZANIMA

Mesto Dunaj bo junija pričelo z akcijo spodbujanja kolesarjenja na delo, pri kateri bodo lahko sodelovala vsa dunajska podjetja. Ekipe dveh do štirih sodelavcev se bodo potegovale za nagrade od koles do skupinskih potovanj.

- Oglas -

S kolesom na deloTrenutno se na delo s kolesom vozi 34.000 Dunajčanov, leta 2001 jih je bilo zgolj 12.000. Da bi h kolesarjenju spodbudili tudi tiste, ki doslej tega niso počeli, s tem pa tudi zmanjšali količine izpustov ogljikovega dioksida v zrak, se je mesto odločilo začeti z akcijo »Kolesarite na delo«. Zainteresirani se lahko prijavijo preko spleta in cel junij vnašajo prekolesarjene kilometre, pri tem pa spremljajo izračun, koliko ogljikovega dioksida so na ta način prihranili. Pri akciji bo s 65.000 zaposlenimi kot zgled sodeloval tudi dunajski magistrat.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×