Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaDomača zdravila proti glivicam

Domača zdravila proti glivicam

MORDA VAS ZANIMA

Veliko ljudi, posebej žensk, vsaj enkrat v življenju doživi glivično obolenje nožnice. Zdravila za to nadlogo pa so lahko včasih tudi draga in vsebujejo dokaj močne sestavine.

- Oglas -

Nekajkrat smo vam že položili na srce, da bodite previdni pri določenih aktivnostih v toplem vremenu. V upanju, da je zdaj poletje prišlo in da z nami tudi ostane, vas moramo ponovno opozoriti na nekatere damske težave, ki se rade v tem času zelo zahrbtno priplazijo za kopalke in povzročijo nadležno, neprijetno in srbečo reakcijo.

Obstaja pa nekaj varnih in učinkovitih zdravil, ki jih lahko pripravimo oziroma uporabimo tudi sami:

Probiotična prehrana

Sem spada seveda jogurt, vendar ne vsak. Zato je potrebno prebrati na embalaži, da ta vsebuje žive kulture. Uživanje jogurta bo povzročilo porast dobrih bakterij, katere bodo uničile slabe bakterije. Veliko žensk je tako že doživelo uspeh, da je naneslo jogurt direktno na okužbo in postopek pa so seveda večkrat ponovile.

Probiotični dodatki

Večino trgovin z zdravo prehrano ponuja razne probiotične dodatke. Ti so po navadi v obliki tablet, ali praška in nimajo okusa. Vendar pa probiotiki delujejo čudežno pri vzpodbujanju rasti dobrih bakterij in boju proti glivični okužbi.

Olje čajevca

- Oglas -

Olje čajevca je prijetno dišeče eterično olje, ki ima antibakterijske značilnosti. Zato lahko razstopino olja čajevca nanesemo direktno na vaginalni predel in tako pozdravimo glivično okužbo. Prav tako pa lahko par kapljic tega olja kanemo v kad, kar pa bo prav tako pozdravilo glivično okužbo.

Jabolčni kis

Jabolčni kis skrbi za pravilno pH ravnovesje vaginalnega predela in preprečuje glivična obolenja. Zato lahko občasni nanos jabolčnega kisa deluje preventivno, če ste nagnjeni k glivičnim obolenjem.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×