Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
Zdravje & prehranaČaj za vitek trebuh in razstrupljanje

Čaj za vitek trebuh in razstrupljanje

MORDA VAS ZANIMA

Pripravite si čaj, ki vam bo pomagal v boju z odvečno maščobo na trebuhu in pri naravnem odplakovanju toksinov iz telesa. Zeleni čaj je bogat z antioksidanti in pospešuje prebavo, zato je odlična osnova za razstrupljevalni napitek.

- Oglas -

Čaj razstrupljanje

Sestavine:

  • liter zelenega čaja,
  • čajna žlička kurkume,
  • ščepec kajenskega popra.
  • limona,
  • med.

Priprava:

Najprej skuhajte liter zelenega čaja in ga prelijte v vrč ali večji kozarec, dodajte kurkumo in prerežite limono ter sok stisnite v čaj. Na koncu dodajte med po okusu in kajenski poper. Kajenski poper je zelo pekoč, zato previdno pri količini. Čaj lahko postavite v hladilnik in ga pijete cel dan.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×