Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeZanimivostiBo Hillary prestopila?

Bo Hillary prestopila?

MORDA VAS ZANIMA

Pred nedavnim smo pisali o pravem veganskem lisjaku, Bill Clintonu, ki je iz zdravstvenih razlogov spremenil svoj način prehranjevanja. Zdaj pa kaže, da se bo šestinšestdesetletnikove odločitve ‘nalezla’ tudi njegova soproga Hillary Clinton.

- Oglas -

Hillary Clinton je danes tudi političarka, postala je senatorka in danes je predstavnica zvezne države New York. Čeprav sta z možem skupaj preživela marsikateri vihar, sta ostala skupaj in se spodbujata in podpirata v vseh vidikih. Zadnje čase celo kaže, da bo Hillary morda postala veganka, tako kot njen mož.

Hillary Clinton

Veganska družina

Nekajkrat so jo že videli v družbi moža, ko si je skupaj z njim privoščila vegansko kosilo ali večerjo, zdaj pa je presenetila z odločitvijo, da svoj petinšestdeseti rojstni dan proslavi z vegansko torto brez glutena. Ljudje si običajno za rojstni dan privoščijo malce razvajanja, vendar se je Hillary strogo držala diete, ki ji sledita tako njen mož kot hčerka. Skupaj z družino, v katero šteje tudi zeta Marca (ki je prav tako vegan), je praznovala v Connecticutu v luksuznem spaju.

Ko se je pred dvema letoma Bill odločil postati vegan, je bila njegova hčerka nad to odločitvijo navdušena. Chelsea in njen Marc sta tako lahko priredila popolnoma vegansko poroko, pa ni oče, nekdaj velik ljubitelj hamburgerjev in zrezkov, prav nič nasprotoval. Še več; bil je navdušen in s slastjo pomazal svoj krožnik. Zaradi težav s srcem je imel namreč tudi zapleteno operacijo, zato je odločitev za vegansko dieto prišla iz nujnosti. Zdaj pa se zdi, da mu v zgledu sledi tudi Hillary.

Kaj pa ti, Hillary?

- Oglas -

Hillary Clinton do sedaj še ni komentirala Billove diete in nikdar ni javno izjavila, da se mu na tej poti pridružuje. A očitno ga podpira vsaj do te mere, da si je želela, da se ji pridruži pri praznovanju rojstnega dne. Nekateri pravijo, da je z veganstvom v družini začel Bill, drugi za to krivijo Chelseo. A Hillary svojega moža močno podpira, saj je že lani v nekem intervjuju priznala, da so rezultati njegove diete več kot očitni in priznala, da se mu je zdravje močno izboljšalo.

»Bill se zaveda, da so nekateri ljudje bolj nagnjeni k boleznim srca kot drugi in ko so mu zdravniki svetovali spremembo, je popolnoma zaobrnil svoje prehrambne navade. In ko je to storil, je zaželel stopiti še korak dlje in pravi, da resnično deluje,« je tedaj povedala Hillary, ki je tudi priznala, da je bil ob priznanju, da je postal vegan, prvič (odkar ni več predsednik) deležen tolikšnega odziva.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×