0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeBerite, berite, berite!

Berite, berite, berite!

MORDA VAS ZANIMA

Branje je neprecenljivo in nepogrešljivo. Strokovnjaki trdijo, da je učinkovitejše od katerega koli drugega sproščanja.
Branje pomaga izboljšati spomin in pozitivno vpliva na analitično mišljenje. Poleg tega poveča besedni zaklad, še posebej branje leposlovja, kjer se srečujemo z besedami, ki jih v vsakdanjem življenju redkeje uporabljamo.

- Oglas -

Z branjem hranimo dušo

Branje pomembno vpliva tudi na razvoj osebnosti. Odpira nam nove svetove in poglede na življenje ter nam pomaga spoznavati same sebe.

Branje je naložba, zato si privoščimo dobro knjigo!

Zakaj ne bi dobrih knjig kupovali ceneje? V Svetu knjige, prvem slovenskem knjižnem klubu, ki že več kot 35 let svojim članom ponuja najboljše knjižne naslove, so cene zajamčeno najnižje, vsaj 20 % ugodnejše kot v knjigarnah.
In pazite – članstvo od vas ne zahteva veliko. Imate namreč le to dolžnost, da vsako četrtletje izberete vsaj en izdelek iz našega kataloga, ki ponuja knjižne uspešnice več kot 20 slovenskih knjižnih založb, glasbene in filmske izdaje, igrače in še kaj. Poleg tega zagotavlja cenejše vstopnice za gledališke predstave in potovanja. Posebnost Sveta knjige so ekskluzivne knjižne izdaje, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugje: svetovne uspešnice, odlični romani in priročniki za vso družino.

Knjiga četrtletja in knjiga sezone kar 60 % ceneje

Zgodovina – velika ilustrirana enciklopedija in Kruh vsakdanji in praznični
Knjigi Kruh vsakdanji in praznični in Zgodovina – velika ilustrirana enciklopedija.

Knjiga tega četrtletja je velika svetovna uspešnica Zgodovina – velika ilustrirana enciklopedija, ki izčrpno in celovito prikazuje razvoj in napredek človeštva. Knjiga sezone pa je slovenska uspešnica Kruh vsakdanji in praznični s 100 preizkušenimi recepti za peko kruha in številnimi koristnimi nasveti izkušene mojstrice Marije Prajner.

- Oglas -

Ob včlanitvi čudoviti priročnik za samo 1 EUR

Velika knjiga o zeliščihSvet knjige se ponaša tudi z bogatim izborom priročnikov. Najde se nekaj za vsakogar: od osnov risanja do pletenja in kvačkanja, izdelave daril in še marsikaj. In ob včlanitvi boste za samo 1 EUR lahko dobili priročnik Velika knjiga o zeliščih z neprecenljivim tradicionalnim znanjem in sodobnimi spoznanji za učinkovito pomoč!

oglasno sporočilo

.

NAJNOVEJŠE