Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Ekologija & okoljeAli japonski grozi tudi huda ekološka katastrofa?

Ali japonski grozi tudi huda ekološka katastrofa?

MORDA VAS ZANIMA

Kot da ni dovolj, da je Japonska doživela potres in cunami, kar je povzročilo med drugim tudi ogromno naplavljenih odpadkov, ki so raztreščeni po mestih in vodah, ji grozi tudi tudi jedrska eksplozija, kar bi pustilo ogromen pečat na okolju na Japonskem kot tudi drugod, kamor bi lahko veter odnesel radioaktivne snovi.

- Oglas -

Japonska jedrska elektrarna Fukušima eksplozija

V jedrski elektrarni Fukušima je stanje vse bolj kritično, saj so se pojavile težave tudi v tretjem reaktorju. Hladilni sistemi izgubljao moč, saj prihaja do pregrevanja jeder, to pa lahko pripelje do eksplozije in uhajanja radioaktivni snovi.

- Oglas -

Delavci bodo poskusili reaktorje hladiti z morsko vodo in zmanjšati tlak v reaktorjih. Eksplodiral naj bi tudi betonski pokrov v tretjem reaktorju, exksplozija pa je odjeknila že v soboto tudi v prvem reaktorju.

Oblasti sicer zagotavljajo, da povečano sevanje okoli zgradbe zaenkrat še ni nevarno za ljudi, preventivno pa so evakuirali prebivalce v radiju 20 km od nuklearne tovarne.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×