Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehrana5 razlogov zakaj si privoščite granatna jabolka

5 razlogov zakaj si privoščite granatna jabolka

MORDA VAS ZANIMA

Granatna jabolka niso le okusna, ampak tudi polna zdravilnih učinkov. Močna rdeča barva granatnih jabolk prihaja iz polifenolov, močnih antioksidantov. Granatno jabolko je polno flavonoidov, spojin, ki so koristne za naše zdravje. Katere so prednosti granatnih jabolk?

- Oglas -

granatno jabolko

  1. PROTIVNETNO DELOVANJE

Raziskovalci iz Case Western Reserve University so ugotovili, da uživanje granatnih jabolk zmanjšuje proizvodnjo kemikalij, ki povzročajo vnetja. Z drugimi besedami, lahko zagotavljajo lajšanje kroničnih vnetij in delujejo proti alergijam.

  1. ŠČITIJO KOŽO

Močni antioksidanti in protivnetne lastnosti granatnega jabolka pomagajo zaščititi kožo pred soncem in njegovimi škodljivimi vplivi na telo.

  1. ŠČITIJO JETRA

Kitajski raziskovalci so ugotovili, da polifenoli in flavonoidi, glavni antioksidanti, ki jih vsebujejo granatna jabolka, ščitijo jetra.

  1. IZBOLJŠANJE SPOLNEGA ZDRAVJA

- Oglas -

Uživanje granatnih jabolk poveča pretok krvi. In ima pozitivne učinke na erektilno disfunkcijo.

  1. ŠČITIJO PRED ARTRITISOM

Šipek se uporablja tudi pri lajšanju težav z artritisom. Ameriški znanstveniki so odkrili, da sestavine granatnega jabolka pomagajo zmanjšati artritis in vnetje sklepov ter ohranjati močne kosti.

Več o granatnem jabolku si preberite tukaj.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×