RubrikeZanimivostiZnani slovenci za zaščito slovenskega volka

Znani slovenci za zaščito slovenskega volka

MORDA VAS ZANIMA

Pred letom dni so se združili ljudje, ki se zavzemajo za ohranitev slovenskega volka, med katere se lahko vključite tudi vi. Že tedaj pa se jim je pridružilo kar nekaj znanih Slovencev. Organizator kampanje Ohranimo slovenskega volka Simon Cirkulan je povedal, da je ta projekt nastal zato, da bi ljudem pokazali pravo pot razmišljanja s svojo glavo, izobraževanja in ohranjanja slovenskih volkov. Slovenija ima namreč veliko naravnih danosti in živalske ter rastlinske pestrosti. “Ko bomo poskrbeli za dobrobit našega okolja, bo naše življenje izpolnjeno. Veliko bomo naredili zase, čeprav neposredno.”

- Oglas -

Znani slovenci in slovenke za zaščito volka

Ta kampanja se zavzema za izobraževanje javnosti o pomembnosti volka v slovenskih gozdovih in ostro nasprotuje odstrelu volkov. Združili so se samoiniciativno in prostovoljno, med ambasadorji pa je, kot smo omenili, tudi nekaj znanih Slovencev. Tako se za naše volkove zavzemajo tudi Tinkara Kovač, Urška Majdič, Sebastian, Trkaj, Nataša Tič Ralijan, Uroš Smolej, Mojca Mavec, Saša Krajnc, Miša Margan ter nekdanja mis Slovenije Tadeja Ternar. Pridružite se jim lahko na Facebooku.

Vir in foto: Kampanja za ohranitev slovenskega volka.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×