0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaZ zeleno kavo nad odvečne kilograme in celulit

Z zeleno kavo nad odvečne kilograme in celulit

MORDA VAS ZANIMA

V naši koži se kopičijo strupi, katerih koncentracija se z leti veča, poleg tega se poslabša cirkulacija krvi, koža dehidrira, pojavlja se nečvrsta koža, pomarančni videz kože in vse bolj vidni celulit. Pridobiti kakšen kilogram je izredno lahko, a težko ga je izgubiti. Vsi pa vemo, da hujšanje ni samo stvar volje in pogosto ni enostavno in zahte precejšnjo spremembo tudi v življenskem slogu.

- Oglas -

Zelena kava

Zelena kava v kozmetiki in kot prehrambeni dodatek

V zadnjih letih se je v kozmetične namene začela uporabljati tudi zeleno kavo, ki ima dokazano razstrupljevalne in shujševalne učinke. Zelena kava je sicer poznana tudi kot prehrambeni dodatek pri hujšanju in kot močan antioksidant, ki je nepogrešljiv pri boju proti nastanku prostih radikalov, ki povzročajo poškodbe celic in proces staranja.

Zelena kava kot pijača ali napitek, je sestavljena iz zrn zelene kave in  pomaga pri zmanjšanju absorpcije sladkorja, maščob in škroba iz hrane in na ta način zmanjšuje količino kalorij, ki pridejo v organizem. Zelena kava se ne praži zato vsebuje močne aktivne snovi v obliki klorogenske kisline (CGA). Klorogenske kisline pomagajo izločati maščobe, ki so že shranjene v maščobnih celicah.

- Oglas -

Sestavine v zeleni kavi poleg že omenjenega preprečujejo tudi absorbcijo glukoze v črevesju in na ta način uravnavajo metabolizem, kar pripomore tusi k zmanjševanju telesne teže.

Ste vedeli, da se lahko proti celulitu borite na naraven način s kopeljo iz bršljana?

.

NAJNOVEJŠE