Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeVlada v ZDA namerava zmanjšati emisije za 28 %

Vlada v ZDA namerava zmanjšati emisije za 28 %

MORDA VAS ZANIMA

Pred kratkim je zvezna vlada ZDA razglasila, da bo zmanjšala izpuste toplogrednih plinov in porabo energije za 28 % do leta 2012, kar je seveda dobra novica, saj je vlada velik potrošnik z energijo v ZDA.

- Oglas -


To bodo naredili tako, da bodo preklopili na obnovljive vire energije, kar bo znižalo izpuste zaradi samega proizvajanja energije za vlado ZDA. Vlada naj bi letno porabila kar 24.5 miljard dolarjev samo na plačilu elektrike ter goriva v letu 2008, sedaj pa upajo, da bodo z novimi ukrepi prihranili od 8 – 11 miljard dolarjev v naslednjem desetletju.

Vsaka agencija, ki dela pod okriljem vlade bo morala predložiti načrt, kako do leta 2020 zmanjšati porabo energije, za osnovo pa so so vzeli statistične podatke iz leta 2008, Office of Management and Budget pa bo te načrte pregledala in ocenila letni napredek vsake agencije posebej.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×