Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Ekologija & okoljeVlada v ZDA namerava zmanjšati emisije za 28 %

Vlada v ZDA namerava zmanjšati emisije za 28 %

MORDA VAS ZANIMA

Pred kratkim je zvezna vlada ZDA razglasila, da bo zmanjšala izpuste toplogrednih plinov in porabo energije za 28 % do leta 2012, kar je seveda dobra novica, saj je vlada velik potrošnik z energijo v ZDA.

- Oglas -


To bodo naredili tako, da bodo preklopili na obnovljive vire energije, kar bo znižalo izpuste zaradi samega proizvajanja energije za vlado ZDA. Vlada naj bi letno porabila kar 24.5 miljard dolarjev samo na plačilu elektrike ter goriva v letu 2008, sedaj pa upajo, da bodo z novimi ukrepi prihranili od 8 – 11 miljard dolarjev v naslednjem desetletju.

Vsaka agencija, ki dela pod okriljem vlade bo morala predložiti načrt, kako do leta 2020 zmanjšati porabo energije, za osnovo pa so so vzeli statistične podatke iz leta 2008, Office of Management and Budget pa bo te načrte pregledala in ocenila letni napredek vsake agencije posebej.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×