Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.
Ekologija & okoljeTony Balir se pridružuje Silicejevi dolini

Tony Balir se pridružuje Silicejevi dolini

MORDA VAS ZANIMA

Bivši britanski minister Tony Blair se je pridružil Silicijevi dolini kot starejši okoljevarstveni svetovalec.

- Oglas -

Blair se bo tako pridružil Khosla Ventures, ki ga je ustanovilo drugo podjetje – Sun Microsystems. Sedaj pa bo to podjetje investiralo v združbe, ki stremijo k odkrivanju alternativnih goriv in ostalih tehnologij z fokusom na varstvu okolja.

Po besedah Khosle se bo Blair pomagal na raznih področjih, ki jih t.i. računalniški čudaki v Silicijevi dolini ne razumejo oziroma jim ne pripisujejo dovolj velikega pomena. Dve podjetji, v kateri je Khosla Ventures že investirala sta Calera in Cogenra Solar inkorporacija. Od Calere pričakujejo, da bo ustvarila bolj čiste in cenejše tovarne premoga, cementa in naravnega plina tako, da bodo zmanjšali emisije ogljika za 100 %. Cogenra Solar pa bi naj povišala energijsko vrednost sončnih celic.

Blair pa pri tem poudarja, da se je potrebno začeti povezovati, če želimo rešiti probleme s katerimi se srečujemo. Odgovor na to pa leži v znanosti ter tehnologiji.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×