0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiTo so zvezdnice, ki v mladosti živele v revščini

To so zvezdnice, ki v mladosti živele v revščini

MORDA VAS ZANIMA

“Šla sem v svojo sobo, pokleknila ob postelji ter molila, da bi mi bog pomagal obogateti, da bi lahko poskrbela za svojo mamo.” pripoveduje ena izmed zvezdnic.

- Oglas -

Jessica Chastain

Jessica Chastain

Njena mati samohranilka je z veliko težavo prinašala hrano na mizo. “Nisva imeli denarja,” je povedala za Irish Times. “Bilo je veliko noči, ko sva morali iti spat, ne da bi kaj pojedli. To je bila zelo težka izkušnja. Odraščanje zame ni bilo lahko.” Od leta 2004 pa se njena kariera vztrajno vzpenja in trenutna ocena njenega premoženja je 50 milijonov dolarjev.

Hilary Swank

Hilary Swank

Igralka je odraščala prikoličarskem naselju v ameriški državi Washington. Za revijo Together je povedala: “Imela sem streho nad glavo in hrano na mizi, zato ni bilo tako hudo, da bi to izkušnjo vzela kot negativno. Negativni del tega je bil, da sem zelo zodaj izvedela, kaj pomenijo različni sloji prebivalstva, česar se nisem naučila od vrstnikov ampak kar od staršev moje prijateljice, ki so ji prepovedali druženje z mano. Ko ti pri 6 letih starši prijateljice rečejo: ‘Nisi dobrodošel v našem domu’ in moraš oditi.«

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Družina danes slavne raperke se je preselila iz Trinidada v New York, ko je bila Nicki stara 5 let. Med intervjujem za Rolling Stone je Nicki povedala: “Šla sem v svojo sobo, pokleknila ob postelji ter molila, da bi mi bog pomagal obogateti, da bi lahko poskrbela za svojo mamo.” V MTV-jevem dokumentarcu je delila tudi spomine, kako je njena mama včasih oddajala njihov dom tujcem, da bi preživeli, oni dve pa sta ta čas živeli v kleti.

- Oglas -

Leighton Meester

Leighton Meester

Igralka iz serije Gossip Girl se je rodila v zaporu, kjer je njena mama služila kazen zaradi trgovine z mamili, in je živela z babico, dokler njena mama ni bila izpuščena. Ko je Leighton kot najstnica začela hoditi na igralske tečaje, je imela raje tiste z odraslimi, ker se ni znala povezati s svojimi vrstniki. Skrbelo me je, da nimamo denarja za gorivo ali hrano. To so bile moje skrbi,” je povedala v intervjuju za Marie Claire.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Igralka iz serije Seks v mestu (Sex and the City) je bila ena izmed osmih otrok, njena družina pa se je preživljala le s socialno pomočjo. Med intervjujem za New York Times je povedala: “Spominjam se, da sem bila revna. Ni bilo dobrega načina, da bi to lahko skrila. Včasih nismo imeli elektrike. Včasih nismo imeli božiča ali rojstnih dni. Včasih so prišli izterjevalci računov ali pa je telefonsko podjetje poklicalo in reklo: ‘Izklopili bomo vaše telefone.'”

Selena Gomez

Selena Gomez

Mati je priljubljeno pevko rodila pri rosnih 16 letih. Selenina starša sta se ločila pet let po njenjem rojstvu, vzgajala pa jo je mati v Teksasu. V posebni oddaji E!, je povedala: “Spominjam se, da je moji mami ves čas zmanjkovalo bencina in potem sva po avtu iskali izgubljene kovance, da bi nabrali dovolj za nekaj goriva.”

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

“Živeli smo od plače do plače,” je povedala za Dallas Morning News. “Mislila sem si, karkoli že bom počela v življenju, preprosto nočem imeti takih skrbi. Vedno sem sovražila, ko so ljudje govorili: ‘Denar ne more kupiti vsega’, saj sem bila majhna in revna. To lahko govorijo bogati ljudje, ne revni. Ne poznam nobenega revnega človeka, ki bi rekel: “Denar ne kupi sreče.”

Dolly Parton

Dolly Parton

Kot eden od 12 otrok je pevka “Jolene” odraščala v baraki s pločevinasto streho brez elektrike in tekoče vode v gorah Tennesseeja. Njeni starši so zdravniku, ki ji je pomagal na svet, plačali z vrečo koruznega zdroba.

- Oglas -

Céline Dion

Celine Dion

Kot najmlajša od 14 bratov in sester je pevka odraščala v delavskem domu v Quebecu. “Bili smo trije, štirje v isti postelji,” je povedala za CBS News. “Nisem imela spalnice. Po stopnicah, na hodniku, preden se je šlo v spalnice, je bila moja postelja.

.

NAJNOVEJŠE