0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeShannen Doherty se je zlomila, ko razkrila svojo novo diagnozo

Shannen Doherty se je zlomila, ko razkrila svojo novo diagnozo

MORDA VAS ZANIMA

Shannon Doherty, igralka, ki jo pri nas najbolje poznamo po vlogi Brende, ki jo je odigrala v priljubljeni seriji v 90. letih, Beverly Hills, 90210, se je pred kratkim zlomila na dogodku za oboževalce omenjene serije, ko je spregovorila o svoji bolezni in najnovejši diagnozi.

- Oglas -

Pogosto opazujemo v blišč in glamur zvezdnikov serij in filmov. Zdi se, da živijo popolno življenje brez kakršnih koli težav in skrbi, vendar pa nam včasih kdo izmed njih odpre pogled v svoje zakulisje in takrat vidimo, da so tudi oni samo ljudje in da se prav tako spopadajo z enakimi težavami kot mi.

Beverly Hills, 90210
Shannen Doherty smo si najbolje zapomnili po vlogi Brende v seriji Beverly Hills, 90210

Med dogodkom 90210, na katerem so se ji na odru pridružili tudi drugi igralci serije, je Shannon Doherty z oboževalci delila najnovejše stanje svoje bolezni. Dogodek je organizirala znana revija People in govorili so o tem, kako ljudje še vedno po vseh letih še vedno radi pogledajo njihovo serijo.

Doughertyjeva pa nato razkrila, da je zopet sredi bitke z rakom, ki so ji ga sicer prvič diagnosticirali leta 2015. Povedala je, da nenehno joče in se vsem oboževalcem zahvalila za podporo.

- Oglas -

Po prvi diagnozi in dravljenju je bolezen šla je v remisijo, vendar se je leta 2020 rak vrnil s četrto stopnjo. Agresivno se razmnožuje in se je zdaj razširil tudi na njene možgane.

Dolgo časa javnosti ni razkrila svoje zadnje diagnoze. Pravi, da se včasih vpraša: “Zakaj jaz?” Vendar se takoj za tem vpraša “zakaj pa ne jaz? Kdo še? Kdo drug si to zasluži poleg mene?” Preprost odgovor je, da si nihče od nas ne zasluži tega.

Shannen Doherty ig

Junija je zvezdnica razkrila, da je rak metastaziral v njene možgane in je v terminalni fazi, se pravi neozdravljiv. Sprva sodelavcev ni obvestila o diagnozi in je nadaljevala z delom na ponovnem zagonu serije 90210. Zaupala jo je le soigralcu Brianu Austinu Greenu, ker je nekomu preprosto morala povedati.

Imela je trenutke velike tesnobe ter se spraševala, ali zmore še naprej opravljati svoje delo in Brian je bil edina oseba, ki je mu zaupala.
Brian jo je pred snemanjem vedno poklical in rekel: “Poslušaj, veš, karkoli se zgodi, sem tukaj zate.” Pogledal jo je in ji rekel: ‘Imava to, mala’ … tako ji je Brian pomagal prebroditi največjo stisko.

- Oglas -

Seveda ji želimo vse najboljše.

.

NAJNOVEJŠE