Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaPospešite cirkulacijo s tem smoothijem

Pospešite cirkulacijo s tem smoothijem

MORDA VAS ZANIMA

Dobra cirkulacija krvi pomeni boljši spomin in kognitivne procese, dober vid, sluh in celo lepšo kožo. Slabo cirkulacijo pogosto povezujejo z visokim krvnim pritiskom, ki lahko vodi v nastanek srčno-žilnih bolezni. Poženite kri po žilah s tem preprostim smoothijem!

- Oglas -

Eden ključnih faktorjev za slabo cirkulacijo je pomanjkanje potrebnih hranil, vitaminov in mineralov v krvi. Cirkulacijo pospešuje predvsem sveža hrana, kot so: pomaranče, listnati ohrovt, korenček in ingver. To sadje in zelenjava izboljšuje zdravje žil, krepi kapilare in nasploh stimulira pretok krvi oziroma njeno cirkulacijo. Zeleni smoothie, ki ga predstavljamo, vsebuje sestavine, ki pospešujejo cirkulacijo, ter sadje, ki pripomore k boljšemu okusu in sladkosti.

smoothie za cirkulacijo

Smoothie za boljšo cirkulacijo

Potrebujete: Jabolko, limono, pomarančo, 2 korenčka, 6 listov ohrovta in centimeter ingverjeve korenine.

Priprava: Dobro operite sestavine. Olupite limono in pomarančo. Na kose narežite jabolko, korenčka, limono in pomarančo. Naribajte ingver. Sestavine zmešajte v električnem mešalniku. Pri mešanju dodajte 2 dl vode, da smoothie ne bo pregost.

- Oglas -

Preberite si tudi, kako lahko sami poskrbite za bolšo cirkulacijo: www.bodieko.si/cirkulacija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×