Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Ekologija & okoljeS kolesom po Ljubljani

S kolesom po Ljubljani

MORDA VAS ZANIMA

Počasi prihaja poletje, sistem Bicike(lj) pa že pripravlja vse, kar je potrebno, da vam zagotovi dostop do njegovih koles za samopostrežno izposojo. Na voljo boste imeli 30 postajališč in 300 koles. Izkoristite lepo vreme in spoznajte novi sistem za samopostrežno izposojo koles.

BicikeljVarujmo okolje

- Oglas -

Sistem Bicikelj je preprosto in praktično prevozno sredstvo, ki ponuja način, s katerim lahko obvarujemo okolje in zmanjšamo izpuste toplogrednih plinov. S preprosto izposojo in vračilom kolesa se boste izognili vožnji z avtomobilom in zmanjšali izpuste CO2.

S sistemom Bicikelj boste lahko povezali različne oblike prevoza in spremenili način svojega potovanja. Postajališča sistema Bicikelj bodo vsem uporabnikom olajšala vsakdanje življenje, saj jim bodo omogočila uporabo različnih oblik prevoza v skladu z vremenskimi razmerami oziroma delovnim časom. Nova samopostrežna izposoja spodbuja uporabo koles za potovanja po mestu.

Sistem Bicikelj je predvideno za kratke razdalje, ki v povprečju trajajo približno 20 minut. Uporabnikom omogoča, da hitro pridejo od enega do drugega postajališča, prebivalcem mesta pa ponuja rešitev, ki nadomešča sistematično uporabo avtomobila za krajša potovanja, ki so izjemno škodljiva za okolje.

Uporabnikom sistema Bicikelj se ne bo več treba voziti naokoli in iskati parkirnega mesta.

- Oglas -

Namesto tega bodo med vsakodnevnimi potovanji uživali v svežem zraku in prijetni telesni vadbi: bolje za zdravje, bolje za okolje.

Sistem Bicikelj, ki bo na voljo 7 dni v tednu, 24 ur na dan, vam bo omogočil, da v celoti začutite utrip mesta Ljubljana in uživate v dejavnostih, ki jih mesto ponuja. Kolesa bodo parkirana na vsakih 300 do 500 metrov in bodo zaradi omrežja postajališč preprosto in lahko dostopna.

Sistem Bicikelj je izjemno praktična rešitev za prevoz na delo, do kraja vaše prostočasne dejavnosti ali za hiter opravek, ki ponuja nov način prevažanja po mestu.

Sistem je zelo preprost za uporabo, saj vam omogoča da si izposodite ali vrnete kolo v nekaj trenutkih, kjer koli in kadar koli želite. Tako se lahko npr. odpravite na delo s kolesom in se vrnete z avtobusom. Sistem Bicikelj vam omogoča, da potujete, kot želite; tako lahko kolo uporabite za celotno potovanje ali pa za povezovanje različnih oblik prevoza.

S sistemom Bicikelj lahko svobodno potujete vsak dan v letu. Samopostrežna izposojo koles je prava rešitev za vaše prevozne potrebe.

Za samo 3 € si lahko eno leto izposojate kolesa brez kakršnih koli omejitev.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×