fbpx
Domov Ekologija & okolje S kolesom po Ljubljani

S kolesom po Ljubljani

Zaradi razkužila za roke dobila hude opekline

Ker pri uporabi razkužila ni bila dovolj pazljiva, je povzročila požar, zaradi katerega je steklenička z razkužilom eksplodirala, sama pa je staknila hude opekline.

5 koristi vsakodnevnega pitja soka rdeče pese

Pesin sok velja za izjemno zdrav napitek. Po mnenju mnogih strokovnjakov za zdravo prehrano ga je priporočljivo uživati čim bolj pogosto, po možnosti vsak dan.

Delo od doma: 7 nasvetov za več produktivnosti in pozitivnosti

Možnost dela od doma je v teh časih zagotovo privilegij. Vendar pa to še ne pomeni, da tovrstna oblika dela ne predstavlja tudi določenih...

Počasi prihaja poletje, sistem Bicike(lj) pa že pripravlja vse, kar je potrebno, da vam zagotovi dostop do njegovih koles za samopostrežno izposojo. Na voljo boste imeli 30 postajališč in 300 koles. Izkoristite lepo vreme in spoznajte novi sistem za samopostrežno izposojo koles.

BicikeljVarujmo okolje

Sistem Bicikelj je preprosto in praktično prevozno sredstvo, ki ponuja način, s katerim lahko obvarujemo okolje in zmanjšamo izpuste toplogrednih plinov. S preprosto izposojo in vračilom kolesa se boste izognili vožnji z avtomobilom in zmanjšali izpuste CO2.

S sistemom Bicikelj boste lahko povezali različne oblike prevoza in spremenili način svojega potovanja. Postajališča sistema Bicikelj bodo vsem uporabnikom olajšala vsakdanje življenje, saj jim bodo omogočila uporabo različnih oblik prevoza v skladu z vremenskimi razmerami oziroma delovnim časom. Nova samopostrežna izposoja spodbuja uporabo koles za potovanja po mestu.

Sistem Bicikelj je predvideno za kratke razdalje, ki v povprečju trajajo približno 20 minut. Uporabnikom omogoča, da hitro pridejo od enega do drugega postajališča, prebivalcem mesta pa ponuja rešitev, ki nadomešča sistematično uporabo avtomobila za krajša potovanja, ki so izjemno škodljiva za okolje.

Uporabnikom sistema Bicikelj se ne bo več treba voziti naokoli in iskati parkirnega mesta.

Namesto tega bodo med vsakodnevnimi potovanji uživali v svežem zraku in prijetni telesni vadbi: bolje za zdravje, bolje za okolje.

Sistem Bicikelj, ki bo na voljo 7 dni v tednu, 24 ur na dan, vam bo omogočil, da v celoti začutite utrip mesta Ljubljana in uživate v dejavnostih, ki jih mesto ponuja. Kolesa bodo parkirana na vsakih 300 do 500 metrov in bodo zaradi omrežja postajališč preprosto in lahko dostopna.

Sistem Bicikelj je izjemno praktična rešitev za prevoz na delo, do kraja vaše prostočasne dejavnosti ali za hiter opravek, ki ponuja nov način prevažanja po mestu.

Sistem je zelo preprost za uporabo, saj vam omogoča da si izposodite ali vrnete kolo v nekaj trenutkih, kjer koli in kadar koli želite. Tako se lahko npr. odpravite na delo s kolesom in se vrnete z avtobusom. Sistem Bicikelj vam omogoča, da potujete, kot želite; tako lahko kolo uporabite za celotno potovanje ali pa za povezovanje različnih oblik prevoza.

S sistemom Bicikelj lahko svobodno potujete vsak dan v letu. Samopostrežna izposojo koles je prava rešitev za vaše prevozne potrebe.

Za samo 3 € si lahko eno leto izposojate kolesa brez kakršnih koli omejitev.

- Oglas -

Najnovejše

7 naravnih metod za ublažitev sinusnega glavobola

Sinusni glavobol je običajno povezan z vnetjem in otekanjem sinusov ali sinusnih membran in lahko to povzroči hude bolečine.

4 znaki, da je vaše telo v težavah

Preverite nekaj simptomov, ki so lahko znanilci resnejših težav, zato jih ne smete ignorirati.

Tonik za obraz: 5 odličnih naravnih nadomestkov

Tonik za obraz je po mnenju mnogih strokovnjakov eden najpomembnejših kozmetičnih izdelkov za nego obraza.

Nova odkritja glede povezave med bakrom in Alzheimerjevo boleznijo

Alzheimerjeva bolezen naj bi bila v veliki meri povezana z okvarjeno sposobnostjo telesa za regulacijo ravni bakra v tkivih.

Po 2 mesecih večjega vnosa sadja in zelenjave srce občutno bolj zdravo

Pri ljudeh, ki so 8 tednov uživali s sadjem in zelenjavo bogato prehrano, je bilo bistveno manjše tveganje za poškodbe srca.
- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×