0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPreverite, kaj spomladansko enakonočje pripravlja za vaše astrološko znamenje

Preverite, kaj spomladansko enakonočje pripravlja za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Letos bomo spomladansko enakonočje – in s tem tudi začetek pomladi – dočakali 20. marca ob 3.06 zjutraj. Dnevi, ki sledijo spomladanskemu enakonočju, so pogosto zelo intenzivni. Če se želite izogniti neprijetnim presenečenjem in se čim bolje pripraviti na obdobje, ki nemalokrat prinese pomembne spremembe, preverite, kaj bo letošnje spomladansko enakonočje pomenilo za vaše astrološko znamenje …

- Oglas -

Oven

Neposredno po spomladanskem enakonočju boste kreativni, kot niste bili še nikoli doslej. Imeli boste tisoč in eno idejo. Pomembno je, da si te ideje zapisujete, saj boste sicer hitro pozabili nanje. Ko bo najbolj intenzivna faza mimo, se usedite in v miru razmislite, katere izmed teh idej so dejansko uresničljive. Ko boste poskrbeli za selekcijo, pripravite karseda precizen načrt. Pot, ki vodi do želenega cilja, razdelite na čim manjše etape in se nato po korakih lotite dela. Metodičen pristop bo vnesel red v kaos, ki pogosto vlada v vaši glavi, in vam pomagal pri tem, da dejansko uresničite zanimive ideje, ki lahko občutno izboljšajo vaše življenje.

Bik

Narava se sicer prebuja, vendar sami še niste povsem pripravljeni na novo obdobje, v katerega vstopamo. Že v osnovi ste običajno najraje doma, po spomladanskem enakonočju pa bo ta želja posebno izrazita. Vzemite si toliko časa, kot ga potrebujete. Čas, ki ga boste preživljali v varnem zavetju doma, lahko izkoristite za zgladitev določenih napetosti v vaši družini, ki jih že dolgo odrivate na stran. To je idealno obdobje, da se ponovno povežete s svojimi najbližjimi. Premagajte ponos in razmislite o tem, kaj lahko spremenite pri sebi. Drugi člani vaše družine vam bodo z veseljem prišli naproti, če le ne boste preveč trmasti …

Dvojčka

Spomladansko enakonočje bo s sabo prineslo dragocena poznanstva. Potrudite se in ljudem, ki jih boste spoznali v tem obdobju, pokažite svojo najboljšo plat. Ti stiki vam lahko odprejo pomembna vrata, za katera ste mislili, da bodo ostala za vas za vedno zaprta. Čeprav boste v tem obdobju malce bolj introvertirani kot običajno, se je vredno potruditi. Ko boste postavili trdne temelje, si boste lahko vzeli več časa zase.

- Oglas -

Rak

Znani ste po tem, da večino svoje energije vlagate v odnose. Ti so sicer v življenju zelo pomembni, vendar to ne pomeni, da morate za ohranjanje tesnih odnosov zanemariti druga področja v svojem življenju. Spomladansko enakonočje bo prineslo spoznanje, da na račun drugih pogosto zanemarjate svoje želje in cilje. Po eni strani vas bo strah, da bi lahko izpadli sebični, če bi vsaj za nekaj časa na prvo mesto postavili sebe, vendar je pomembno, da premagate ta strah in poskrbite zase. Ljudje, ki vas imajo resnično radi, bodo spremembo sprejeli brez pomislekov.

Lev

Vezani levi boste morali po spomladanskem enakonočju v odnos s partnerjem vložiti malce več časa in energije kot običajno. Ker ste zelo družabni in nenehno hlepite po pozornosti, partnerja pogosto zanemarite, kar lahko postopoma privede do ohladitve in celo razpada odnosa. Ne ignorirajte opozorilnih znakov, ki nakazujejo, da partner pogreša intimnejšo vez, saj bi lahko to kasneje obžalovali. Ukrepajte, dokler še ni prepozno. Če ste samski, lahko pričakujete, da boste že kmalu po spomladanskem enakonočju spoznali potencialnega partnerja. Tudi v tem primeru je treba upoštevati, da se odnos težko poglobi brez truda obeh oseb.

Devica

Svet se ne bo ustavil, če si boste malce odpočili. Ker ste po naravi zelo delovni, počitek pogosto enačite z lenobo, kar lahko privede do izgorelosti. Če ne boste sami malce upočasnili tempa, vas bodo v to prej ali slej prisilile težave z zdravjem. Po spomladanskem enakonočju si poskušajte vzeti več časa za meditacijo, sprehode v naravi in podobne aktivnosti, ki bodo koristile vašemu duševnemu zdravju.

Naprej na drugi del znamenj >>

.

NAJNOVEJŠE