0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPreverite, kaj spomladansko enakonočje pripravlja za vaše astrološko znamenje (2. del)

Preverite, kaj spomladansko enakonočje pripravlja za vaše astrološko znamenje (2. del)

MORDA VAS ZANIMA

Letos bomo spomladansko enakonočje – in s tem tudi začetek pomladi – dočakali 20. marca ob 3.06 zjutraj. Dnevi, ki sledijo spomladanskemu enakonočju, so pogosto zelo intenzivni. Če se želite izogniti neprijetnim presenečenjem in se čim bolje pripraviti na obdobje, ki nemalokrat prinese pomembne spremembe, preverite, kaj bo letošnje spomladansko enakonočje pomenilo za vaše astrološko znamenje …

- Oglas -

Tehtnica

Pogosto se pretirano osredotočate na romantične odnose, pri tem pa zanemarjate svoje prijatelje. Spomladansko enakonočje bo prineslo streznitev. Ugotovili boste, da so prijatelji nemalokrat celo pomembnejši od partnerja. Na srečo ni še nič izgubljeno. Čeprav ste prijateljske odnose malce zanemarili, lahko s prizadevnostjo obnovite skrhano vez. Ne čakajte na druge: sami predlagajte druženje in poskrbite za osnovno organizacijo.

Škorpijon

Obdobje neposredno po spomladanskem enakonočju bo idealno za malce bolj odločen pristop v povezavi z vašimi kariernimi načrti. Tvegajte in naredite tisto, o čemer razmišljate že dolgo časa. Zvezde vam bodo naklonjene. Pri tem pazite, da za sabo ne boste požgali vseh mostov. Pomembno je sicer, da ste odločni, vendar to ne pomeni, da pot do uspeha vodi prek trupel. Poiščite zdravo sredino. Uspeh ne zahteva brezbrižnosti do drugih.

Strelec

Odpravite se na izlet nekam, kjer še niste bili. Če nimate veliko časa, je lahko to tudi kraj v bližini vašega doma. Med izletom vas čaka prijetno presenečenje. Nenadoma boste našli rešitev za težavo, ki vas muči že precej dolgo. Ko se vrnete z izleta, poskušajte najti več časa za izpopolnjevanje veščine, ki lahko izboljša kakovost vašega življenja. Sprva bo težko, vendar se bo trud obrestoval.

- Oglas -

Kozorog

Pri delu se običajno zanašate samo nase, vendar neposredno po spomladanskem enakonočju to ne bo najboljši pristop. Timsko delo vam lahko prihrani precej časa in energije. Premagajte sram in priznajte, da potrebujete pomoč. Obenem vam priporočamo, da si vzamete vsaj en dan samo zase. Na ta dan poskušajte povsem odmisliti delo in obveznosti, ki vas čakajo. Razvajajte se z aktivnostmi, ki vas sproščajo, na primer z masažo, obedom v malce boljši restavraciji ali z obiskom savne.

Vodnar

Pogosto imate občutek, da vas nihče ne razume zares. Drži sicer, da ste zelo poseben človek z unikatnim pogledom na življenje in odnose, vendar to nikakor ne pomeni, da ste obsojeni na osamljenost. Čeprav se perspektiva ljudi, s katerimi ste obdani, ne ujema povsem z vašo perspektivo, so lahko vaši bližnji precej bolj empatični, kot si predstavljate. Čas neposredno po spomladanskem enakonočju je idealen za to, da iskreno spregovorite o tistem, kar vam leži na duši. Odleglo vam bo, obenem pa boste presenečeni nad odzivom. Ugotovili boste, da ste močno podcenjevali svoje bližnje in da določenih težav preprosto ne moremo rešiti sami.

Ribi

Nemalokrat zanemarite skrb za urejeno stanovanje, saj ste preveč zaposleni s sanjarjenjem. Toda čeprav se tega morda ne zavedate, zanemarjen dom negativno vpliva na vaše duševno zdravje. Tako vam pogosto primanjkuje energije in motivacije. S prihodom pomladi povabite v svoj dom svežo energijo. Vzemite si nekaj dni za spomladansko generalno čiščenje stanovanja. Najprej se znebite vseh stvari, ki jih ne potrebujete zares, nato pa predmete, ki jih nameravate obdržati, organizirajte tako, da jih boste lažje našli. Na koncu pride na vrsto še čiščenje. Pazite, da boste vključili tudi tiste kotičke, ki jih običajno preskočite. Priporočamo vam, da za čiščenje uporabljate naravna, doma izdelana čistila, saj bi sicer po nepotrebnem ogrožali svoje zdravje.

Nazaj na prvi del znamenj >>

.

NAJNOVEJŠE