Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.
Zdravje & prehranaPolpete iz bučk in kosmičev

Polpete iz bučk in kosmičev

MORDA VAS ZANIMA

Polpete iz bučk in kosmičev so brezmesna in prava izbira za tiste, ki ste si zaželeli polpet in ne jeste mesa, saj ga lahko nadomestite s pirinimi ali ovsenimi kosmiči.

- Oglas -

polpete iz bučk in kosmičev

Sestavine:

  • ½ kg bučk
  • 1 žlica sesekljane čebule
  • 2 stroka strtega česna
  • 3 jajca
  • sol
  • poper
  • majaron
  • 20 dag pirinih ali ovsenih kosmičev
  • moka za oblikovanje polpet

Priprava:

  1. Mlade bučke operemo, naribamo in jih malo ožmemo.
  2. V skledo damo vse naštete sestavine razen bučk, dobro zmešamo in pustimo, da testo počiva pol ure.
  3. Tik preden začnemo polpete peči, zamešamo ožete bučke. Če bi dali bučke že na začetku k masi za polpete, bi bila preveč vodena.
  4. Na desko damo kupček moke, na katerega polagamo bučno zmes, in jo s pomočjo moke oblikujemo v polpete.
  5. V ponvi na vročem olju pečemo polpete na vsaki strani 5-7 minut, da so rumeno zapečene.

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×