Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljePolnilec z vestjo?

Polnilec z vestjo?

MORDA VAS ZANIMA

Pri podjetju AT&T so pred kratkim predstavili USB polnilec za telefon, ki ne troši energije, ko je telefon enkrat napolnjen.

- Oglas -

Danes ima že večina ljudi polnilec vključen v električno omrežje 24 ur na dan, 365 dni v letu, kar pa je izredno potrošno. To številko, ki ste si jo v glavi morda zamislili, pa sedaj pomnožite z več 100 milijoni. Rezultat, ki ste ga dobili verjetno ni ravno okolju v prid …


Novi polnilec podjetja AT&T pa je za spremembo standardni USB polnilec, ki zazna kdaj je naprava priklopljena in kdaj ni. Takrat, ko naprava ni priklopljena poskrbi, da se ta čas energija ne troši.

Polnilec pa ni dober le za to, ker je varčen, ampak lahko na njega priklopimo več različnih naprav, saj ima USB vhod. Baje pa tudi cena ni previsoka, kar je pa seveda še toliko bolje za nas uporabnike.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×